Mr. Cub és Mr. Bear Hungary 2011

Új macikirályokat választottunk a hétvégén, legalábbis azok, akik részt vettek a Budapest Bears Weekeend valamelyik eseményén ahol szavazhattak a legszebb maci és medvebocs jelöltjeire, vagy akik az internetes szavazáson adták le voksukat kedvenceikre.

Az interneten ugyan mindenki nyomon követhette a szavazás állását, de az igazi macikedvelők eljöttek valamelyik bulira is.

Erre pénteken volt először lehetőség, az Action bárban mutatkoztak be a Cub és a Bear kategória jelöltjei. Sajnos nem minden induló jelent meg, így a szavazás második fordulója egy bocs és két maci jelölttel lett kevesebb. Viszont annál többen voltak kíváncsiak rájuk, a buli telt házas volt, sok külföldi és még több magyarországi macikedvelő részvételével fergeteges estét tölthettünk el mackótársainkkal.

Másnap már a döntő szavazás volt este nyolctól a Magnum Szauna színpadán. Sajnos itt is kiesett egy maci kategóriában indult jelölt (magánéleti okok miatt visszalépett), így végül mindkét kategóriában 4-4 bátor jelentkező mérettetett meg.

Első körben utcai viseletben csodálhattuk meg őket, amit rövidesen a fürdőruhás forduló követett. A közönség azonban azt a játékos vetélkedőt kedvelte a legjobban, amikor a jelöltek egymás nadrágjánál kellett hogy „matassanak” … sajnos erről a versenyszámról többet nem mondhatunk, de itt értékes pontokért küzdöttek az egyes kategória jelöltjei. Ezt a szavazás követte.

A szavazás három fordulójában igen eltérő eredmények születtek. A Cub kategória szavazás dobogós helyezettjei kategóriánként:

Internetes/SMS szavazás: attila26 (42,86 %), mfiu (34,29 %) és cool2bear (11,43%)

 1. Action Bár: mfiu (41%), attila26 (28%) és lacoste (21%)
 2. Magnum Szauna: cool2bear (35%), lacoste (35%) és attila26 (15,71%)

Szoros versenyben végül attila26 és mfiu között dőlt el a verseny. A három forduló eredményeinek összesítése után atilla26 a szavazatok 28,85%-ának birtokában a dobogó második helyét érte el, mfiu 29,86%-os eredménnyel lett a Mr. Cub Hungary 2011 cím birtokosa!

A Bear kategóriában az internetes szavazáson kevéssel végig tomi76 vezetett, akit donci követett, ám az Action bárban és a Magnum szaunában is a mindig mosolygós Norbit találták a legszimpatikusabbnak a jelenlévők, így végül Norbi lett Magyarország legszebb macija, és ezzel a Mr. Bear Hungary 2011 cím boldog tulajdonosa.

Az est zárása a Margit-szigeti Sziget klubban megrendezett „Bear Disco” volt. Az időjárás rosszabb aligha lehetett volna, sõt egy bűntény révén még a szigetet is lezárta a rendőrség. Szóval a szombat esti macisziget, ahol pár tucat mackó és medvebocs múlatta összezárva az éjszakát, a körülmények ellenére is rendkívül barátságosra és hangulatosra sikeredett, minden akadályoztatás ellenére néhány külföldi barátunk is átverekedte magát a rendőrkordonon… illetve velünk voltak a győztesek, valamint a most második, harmadik és negyedik helyezettek többsége is. Végül a hatóság előzetesen elrendelt (később azonban eltörölt) „szigetzárat” sikerült önként betartanunk, és hajnali négyig jól érezni magunkat.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Hozzászólás

 1. may73
  Dátum 2010.11.21 13:36
  Sziasztok. Szerintem jó buli lehetett. Én õrülök, hogy vannak és léteznek olyan emberek akik tudják mit is akarnak az élettõl .Nem leélik az életüket hanem élik és alakítják.
  Az esély mindenki részére adott.
  Az a kérdés mersz-e élni vele és élni az életed…

Vélemény, hozzászólás?