Site Loader

Új macikirályokat választottunk a hétvégén, legalábbis azok, akik részt vettek a Budapest Bears Weekeend valamelyik eseményén ahol szavazhattak a legszebb maci és medvebocs jelöltjeire, vagy akik az internetes szavazáson adták le voksukat kedvenceikre.

Az interneten ugyan mindenki nyomon követhette a szavazás állását, de az igazi macikedvelők eljöttek valamelyik bulira is.

Erre pénteken volt először lehetőség, az Action bárban mutatkoztak be a Cub és a Bear kategória jelöltjei. Sajnos nem minden induló jelent meg, így a szavazás második fordulója egy bocs és két maci jelölttel lett kevesebb. Viszont annál többen voltak kíváncsiak rájuk, a buli telt házas volt, sok külföldi és még több magyarországi macikedvelő részvételével fergeteges estét tölthettünk el mackótársainkkal.

Másnap már a döntő szavazás volt este nyolctól a Magnum Szauna színpadán. Sajnos itt is kiesett egy maci kategóriában indult jelölt (magánéleti okok miatt visszalépett), így végül mindkét kategóriában 4-4 bátor jelentkező mérettetett meg.

Első körben utcai viseletben csodálhattuk meg őket, amit rövidesen a fürdőruhás forduló követett. A közönség azonban azt a játékos vetélkedőt kedvelte a legjobban, amikor a jelöltek egymás nadrágjánál kellett hogy „matassanak” … sajnos erről a versenyszámról többet nem mondhatunk, de itt értékes pontokért küzdöttek az egyes kategória jelöltjei. Ezt a szavazás követte.

A szavazás három fordulójában igen eltérő eredmények születtek. A Cub kategória szavazás dobogós helyezettjei kategóriánként:

Internetes/SMS szavazás: attila26 (42,86 %), mfiu (34,29 %) és cool2bear (11,43%)

  1. Action Bár: mfiu (41%), attila26 (28%) és lacoste (21%)
  2. Magnum Szauna: cool2bear (35%), lacoste (35%) és attila26 (15,71%)

Szoros versenyben végül attila26 és mfiu között dőlt el a verseny. A három forduló eredményeinek összesítése után atilla26 a szavazatok 28,85%-ának birtokában a dobogó második helyét érte el, mfiu 29,86%-os eredménnyel lett a Mr. Cub Hungary 2011 cím birtokosa!

A Bear kategóriában az internetes szavazáson kevéssel végig tomi76 vezetett, akit donci követett, ám az Action bárban és a Magnum szaunában is a mindig mosolygós Norbit találták a legszimpatikusabbnak a jelenlévők, így végül Norbi lett Magyarország legszebb macija, és ezzel a Mr. Bear Hungary 2011 cím boldog tulajdonosa.

Az est zárása a Margit-szigeti Sziget klubban megrendezett „Bear Disco” volt. Az időjárás rosszabb aligha lehetett volna, sõt egy bűntény révén még a szigetet is lezárta a rendőrség. Szóval a szombat esti macisziget, ahol pár tucat mackó és medvebocs múlatta összezárva az éjszakát, a körülmények ellenére is rendkívül barátságosra és hangulatosra sikeredett, minden akadályoztatás ellenére néhány külföldi barátunk is átverekedte magát a rendőrkordonon… illetve velünk voltak a győztesek, valamint a most második, harmadik és negyedik helyezettek többsége is. Végül a hatóság előzetesen elrendelt (később azonban eltörölt) „szigetzárat” sikerült önként betartanunk, és hajnali négyig jól érezni magunkat.

Írta: GayBears

Zoli, a gaybears.hu alapító szerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?

Meleg Társkereső

WOOFdate

Legutóbbi Kommentek

WOOFGUY | Bearwear

WOOFGUY