Mr. Bear Hungary

A GayBears, a Medveklub és a BudapestBears együttműködésével kerül szeptember utolsó hétvégéjén (23-27. között) megrendezésre a második Budapest Bears Weekend.

Egy évvel ezelőtt a nemzetközi macitalálkozó keretében a pesti macik megválasztották a Mr. Bear Hungary-t és a Mr. Cub Hungary-t a 2010-es esztendőre. Lassan ismét itt az ősz, ismét kiadó Magyarország legszebb macija, maci bocsa és medve párja cím! Ebben az évben szeretnénk, ha a legszebb maci, és a legszebb bocs kategórián kívül megválaszthatnánk a legszebb medve párt is!

Ha szeretnél Te is részese lenni Magyarország legnagyobb macis eseménysorozatának (nemzetközi macitalálkozójának), és szeretnél te lenni a legszebb maci cím tulajdonosa 2011-ben – amihez a kitüntető cím mellett értékes nyeremények is járnak!

Jelentkezésed három kategóriában várjuk:

  • Mr. Bear Hungary 2011. – macik, kicsik és nagyok, izmosak vagy pufik, pocakosak vagy soványabbak …, a lényeg hogy betöltötték a 33. életévüket (fiatalabbak a Mr. Cub címért indulnak).
  • Mr. Cub Hungary 2011. – a fiatalabb macik, 18-tól 32 éves korig. Alkattól vagy szőrzettől függetlenül.
  • Mr&Mr. Bear Hungary 2011. – Macik és Bocsok, akik egy párt alkotnak! A pár tagjai természetesen indulhatnak egyénileg is a Mr. Bear vagy a Mr. Cub kategóriában.

Jelentkezési határidő: 2010 szeptember 10!

Szavazni a jelöltekre szeptembertől a gaybears.hu oldalon feltüntetett módon, majd a díjkiosztón személyesen is lehet, ami szeptember 25-én kerül megrendezésre a Magnum Szaunában. 

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?