Mr. Bear Hungary

A GayBears, a Medveklub és a BudapestBears együttműködésével kerül szeptember utolsó hétvégéjén (23-27. között) megrendezésre a második Budapest Bears Weekend.

Egy évvel ezelőtt a nemzetközi macitalálkozó keretében a pesti macik megválasztották a Mr. Bear Hungary-t és a Mr. Cub Hungary-t a 2010-es esztendőre. Lassan ismét itt az ősz, ismét kiadó Magyarország legszebb macija, maci bocsa és medve párja cím! Ebben az évben szeretnénk, ha a legszebb maci, és a legszebb bocs kategórián kívül megválaszthatnánk a legszebb medve párt is!

Ha szeretnél Te is részese lenni Magyarország legnagyobb macis eseménysorozatának (nemzetközi macitalálkozójának), és szeretnél te lenni a legszebb maci cím tulajdonosa 2011-ben – amihez a kitüntető cím mellett értékes nyeremények is járnak!

Jelentkezésed három kategóriában várjuk:

  • Mr. Bear Hungary 2011. – macik, kicsik és nagyok, izmosak vagy pufik, pocakosak vagy soványabbak …, a lényeg hogy betöltötték a 33. életévüket (fiatalabbak a Mr. Cub címért indulnak).
  • Mr. Cub Hungary 2011. – a fiatalabb macik, 18-tól 32 éves korig. Alkattól vagy szőrzettől függetlenül.
  • Mr&Mr. Bear Hungary 2011. – Macik és Bocsok, akik egy párt alkotnak! A pár tagjai természetesen indulhatnak egyénileg is a Mr. Bear vagy a Mr. Cub kategóriában.

Jelentkezési határidő: 2010 szeptember 10!

Szavazni a jelöltekre szeptembertől a gaybears.hu oldalon feltüntetett módon, majd a díjkiosztón személyesen is lehet, ami szeptember 25-én kerül megrendezésre a Magnum Szaunában. 

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?