Budapest Bears Weekend

A Medveklub, GayBears és a BudapestBears együttműködésével szeptemberben nemzetközi macitalálkozó lesz Budapesten.

A Budapest Bears Weekend idén már második alommal kerül megrendezésre, melynek keretében tavaly először választották meg Magyarország legszebb maciját. A Mr. Bear Hungary cím idén is kiadó! Szeptember elsejével elindult a legszebb maci és maci bocs címért való nemes küzdelem, a jelöltekre már most is lehet szavazni gaybears.hu weboldalon feltüntetett módon! MÉG 10 nap a jelentkezési határidő végéig! Szeptember 10.-e 24.00-ig várjuk minden bátor Maci és Bocs jelentkezését!

Budapest Bears Weekend – programajánló

A második magyarországi macitalálkozó több bulit és más ismerkedési lehetőséget kínál.

09.23.
Csütörtök: Este nyolckor köszönthetik egymást a magyar és a külföldről érkezõ macik és macikedvelők a Szép utcai bárokban (Habroló, Funny Carrot). A MixerPultban egy igazi Medve Keveri majd a koktélokat!

09.24.
Péntek: 16.00-tól fürdőzéssel indul a hétvége. Találkozás a Király fürdőben. A közös ejtőzés után Újra találkozó a Szép utcában a fenn említett helyeken 19.00-20.00 között.

21.00-tól Indul a Medveklub Buli az Action barban. Erotikus műsor és a Mr. Bear Hungary versenyzői várják a kedves vendégeket!  Figyelem Személyesen az első szavazatokat itt lehet leadni jelöltekre! Utána hajnalig tartó táncőrület!

09.25.
Szombat 14.00: Állatkerti sétával kezdődik a délután, Találkozó A városligetben az Állatkert bejáratánál. 18.00.-kor indul a a Magnum Szaunában a Mr. Bear és a Mr. Cub Választás! Itt dől el, hogy kik lesznek 2011-ben a Macivilág királyai.

A szavazás menete

A verseny három részből áll, mindhárom rész egyenlő – 1/3 – arányban számít az összesítésben!

 1. Elsõ körben a jelöltekre szeptember 1. és szeptember 25. között SMS-ben lehet szavazni a gaybears.hu oldalon feltüntetett módon.
 2. Második forduló a Medveklub Action bárban rendezett pénteki buliján való szavazás lesz, ahol már élõben is szemrevételezheted a Mr. Bear és Mr. Cub kategória jelöltjeit!
 3. Szeptember 25-én szombat este lesz a harmadik, utolsó forduló. A Magnum szaunában showműsorral egybekötött választáson is lehet szavazni, valamint a jelöltek különböző átékokban is gyűjthetnek pontokat.

Az SMS-ben érkezett, az Action bárban valamit a Magnum szaunában leadott szavazatok, és a versenyzők által összegyűjtött pontok együttes kiértékelését követően a legtöbb szavazatot kapó jelölt lesz Magyarország legszebb macija illetve maci bocsa 2011-ben!

Szombat 22.00: Egy Fergeteges Macidiszkóval Zárjuk az estét a Margitszigeten a Sziget klubban! Karaoke Bearface-el, minden idők legjobb slágerei és egy fantasztikus show vár minden érdeklődőt.

09.26 Vasárnap: Búcsúebéd a Trófea Étteremben.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

9 hozzászólás

 1. Persze, határozottan tetszik. Ahogyan az is tetszik, hogy mi, a Mr. Bear-re jelöltek ott voltunk a mostani Medveklub bulin, és bevállaltuk a vizespólót is. Ezek után azt mondom, izgalmas lesz ez a verseny mind a résztvevők, mind a nézők számára.

 2. Felraktam magamról egy másik képet, mert sokan kérdezték miért nem egyenruhás képet rakok fel, akkor nagyobb esélyem van több szavazatra, így bevállaltam. Szerintetek jobb mint az előző kép?

 3. Na a nagymacik beindúltak már 7 jelentkező! 🙂 Akkor most a kismacikra kell egy kis buzdítást zúdítani. Gyerünk kismacik! Jelentkezzetek! 🙂 A párok meg aztán végképp levannak maradva 🙁
  Lehet kevesen élnek párkapcsolatba Magyarországon? 🙁

 4. Tavaly kimondták: ez egy vándordíj. Furcsa lenne, ha Hólaca adná át Hólacának a díjat… Tehát Hólacának nem lehet újra indulnia – bár ki tudja, jövőre… De tényleg, kinek jutott ez eszébe?

  • Sok embernek eszébe jutott. De én is azon az állásfoglaláson vagyok, hogy aki megnyerte már ezt a díjat, az már ne induljon. Úgyhogy az idei választáson én mint vendég fogok részt venni 🙂 És most én nézhetem ahogy végigvonulnak a reflektorfényben a versenyzők 🙂 Végre én is látok valami izgalmasat 🙂

 5. Szerintem meg a témánál kéne maradni… Ha szegény külföldi Google Translate-tel írt volna hozzá, akkor meg amiatt nyavalyogtok, helyesírásról, meg a többi, fórumot szétromboló dologról kezdtek el vitatkozni. Kérlek titeket, most zárjátok le ezt az értelmetlenséget. Na!

  Mi lenne, ha mondjuk a már bent lévő, jelentkezettekről írnátok, ahogyan tette azt emmor. Szerintem cool2bear és atek77 között fog eldőlni a Cub kategória, míg Bear-ben jelenleg Dönci a favorit, de lehet, hogy Tomi viszi el a pálmát… Persze, még lehet, hogy jönni fog egy olyan maci/bocs, aki mindenkit lealázna, de beszélni róluk nyugodtan lehet, nem?

Vélemény, hozzászólás?