Megszűnik a Hotbull portál

Két és fél évvel a Hotbull Chat oldalának megszűnését követően a Hotbull Portálja is becsukja kapuit és megszűnik.

A hotbull.hu 2001-ben indult, ám az indulás óta ugyanazt a portálrendszert használta, mely az évek során technikai támogatás nélkül végleg elavultá vált. A megszűnést az elavultságon túl az üzemeltető időhiánnyal indokolja.

A hotbull.hu tehát közel 18 év után búcsúzik. Az egykori szexoldal és fórum társkereső oldala azonban továbbra is elérhető marad.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

3 hozzászólás

    • Én is nagyon szeretném ha az emberi butaság, lelki romlottság, lelki kicsinyesség megszünne….. akkor te hiába élnél, na ezt is szeretném ha megszünne, mi haszna az olyan emberekre mit te? Ugye milyen fájdalmas ezt elfogadni? Gondolom lelked tükrében nem nagyon nézel, mert sírnál a fájdalomtól! Szerinted ez nem kicsinyes? Az ilyen embernek mi értelme élni? Szaporodsz? Azt mindenki tud! Gondolkodásra nem nagyon vagy alkalmas….. akkor minek élni? De őszintén! Nem adnád át a Földön a helyed egy olyan embernek aki gondolkodni is tud? Nem érzel kicsiny kis késztetést sem rá? Nagyra értékelnének érte! Ez lenne életed legnagyobb értelme, te ennél többre nem hivatottál lenni. fogadd el! Légy boldog ennyivel! Ahogy én is boldog vagyok, hogy megosztottad velem a véleményed, annyira sokra értékelem, jogod van kimondani amit érzel, köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?