Bear Carnival – Bear Week

Az európai meleg tengerparti üdülőhelyek többsége mint például Sitges, Ibiza és Gran Canaria a napsütötte Spanyolországban találhatók. Az utóbbi esetben ez még a tél közepén is garantálja a szép szubtrópusi, nyári időjárást.

Az aktív meleg közösségnek köszönhetően Gran Canaria a világ legmozgalmasabb meleg eseménynaptárát tudhatja magáénak. A Pride és a Winter (Téli) Pride után Gran Canaria legfontosabb meleg eseménye Európa legnagyobb macis hete. De ez nem hasonlítható össze egyetlen “másik” macihétvégéhez sem, amiről korábban hallottál!

Itt a “Bear Carnival – Maci Karnevál”, mely minden év márciusában kerül megrendezésre Maspalomasban, Európa legnagyobb tengerparti üdülőhelyén, a világhírű Kanári karnevál után.

A legtöbb macitalálkozón megszokott Macibulikon és Macisörözéseken túl a Bear Carnival programja mintegy 25 eseményt foglal magában, köztük Európa legnagyobb Medence Buliját, kirándulást – ennek a szubtrópusi paradicsomnak a felfedezéséhez, Gasztronómia élvezeteket, Luxus wellness esteket, kabaréműsorokat, Randi Party-t… mindezt egy őrült medve karnevál keretében mely minden évben új témával jlentkezik.

2019 a “Vikingek” éve lesz. A fontosabb események közé tartozik az egynapos körutazás a világ egyik legnagyobb katamaránján. Persze nem maradhatnak el a szokásos macibulik és szexpartik sem Maspalomas legendás férfi klubjaiban.

Egyszóval, ha valmi friss élményre vágysz, keresd fel Európa egyik legnagyobb macitalálkozóját, ahol legutóbb 1200 maci és macikedvelő vett részt.

Részletes program és bővebb információ a www.bearcarnival.com oldalon.

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?