GainerBull

A Gainer – magyarul Tömegnövelő – egy olyan személy, aki örömét leli mentálisan és szexuálisan is teste izom- és zsír- vagy egyszerű tömegnövelésétől. Aki csupán izomnövélt kíván elérni, azt testépítőnek hívjuk.

Bryan vagy ismertebb nevén GainerBull. A tömegnövelők egyik legismertebb képviselője, nem véletlenül.

Izmos maciból évről évre vált egyre nagyobbá, ám a sporttal továbbra sem hagyott fel. Napi rendszerességgel súlytemel és kardió egydzéseket is végez egészsége megörzésének érdekében.

Büszke tömegnövelésben elért eredményeire, és 100%-ban “Body Positive”, vagyis teljességgel elfogadja és szereti testét.

Ha te is szeretnél többet látni GainerBull testéből, ezt több fórumon is megteheted. Bryan-t követheted közösségi oldalokon és macis oldalakon GainerBull néven, videóit pedig megnézheted a bc4m.club és a gainervids.com oldalon.

Magánélet

Bryan 2013 Augusztusában házasodott meg, párja egy kis mackó, Simon.

Ketten együtt írják és rajzolják az AJ & Magnus című képregény sorozatot, mely egy meleg pár, kisfiúk és házikedvenc kutyájuk vicces kalandjait mutatja be.

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?