GainerBull

A Gainer – magyarul Tömegnövelő – egy olyan személy, aki örömét leli mentálisan és szexuálisan is teste izom- és zsír- vagy egyszerű tömegnövelésétől. Aki csupán izomnövélt kíván elérni, azt testépítőnek hívjuk.

Bryan vagy ismertebb nevén GainerBull. A tömegnövelők egyik legismertebb képviselője, nem véletlenül.

Izmos maciból évről évre vált egyre nagyobbá, ám a sporttal továbbra sem hagyott fel. Napi rendszerességgel súlytemel és kardió egydzéseket is végez egészsége megörzésének érdekében.

Büszke tömegnövelésben elért eredményeire, és 100%-ban “Body Positive”, vagyis teljességgel elfogadja és szereti testét.

Ha te is szeretnél többet látni GainerBull testéből, ezt több fórumon is megteheted. Bryan-t követheted közösségi oldalokon és macis oldalakon GainerBull néven, videóit pedig megnézheted a bc4m.club és a gainervids.com oldalon.

Magánélet

Bryan 2013 Augusztusában házasodott meg, párja egy kis mackó, Simon.

Ketten együtt írják és rajzolják az AJ & Magnus című képregény sorozatot, mely egy meleg pár, kisfiúk és házikedvenc kutyájuk vicces kalandjait mutatja be.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?