X-clusive Men Only

Egy olyan újdonságról számolunk be most, amit bizonyára minden GayBears látogató örömmel nyugtáz. A hazai televíziózás történetében egyedülálló módon az egyik nagy kábelszolgáltató meleg felnőtt csatornát is felvett a kínálatába. Ez a szolgáltató a UPC, mely több európai országban felvállalta az XMO csatorna sugárzását. Lássuk a részleteket!

Az XMO (X-clusive Men Only) nevű európai csatorna kifejezetten meleg tartalmakra specializálódott, és a nap 24 órájában elérhető. A programok között egész estés filmeket és rendszeresen jelentkező sorozatokat, portréműsorokat egyaránt megtalálhatunk. Az XMO amerikai és európai gyártású filmeket is sugároz, így a magyar produkciók, kedvenc magyar szereplőid sem maradtak ki a kínálatból!

És hogy hogyan rendelheted meg az XMO-t? A UPC 1500 forintért egy 3 felnőtt csatornából álló exkluzív csomagot ajánl UPC Active néven, amely magában foglalja az XMO, a Hustler TV és az Extreme XXX adásait. 

* Az akció 2009. április 1-jétől visszavonásig érvényes, a digital active prémium csomaggal nem rendelkező egyéni előfizetők részére a UPC azon hálózattal kiépített területein, ahol kiegészítő beruházás nélkül elérhető a szolgáltatás. A csomagra csak a upc kábeltv szolgáltatással vagy a digital bronze, digital bronze dvr, digital gold, digital gold dvr vagy a digital gold hd dvr csomaggal együtt fizethet elő. Az akciós havidíjat hűségvállalás nélkül 2010. május 31-ig biztosítjuk. 

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?