BearCity – Meleg macis film

Már a forgatásnál tart a maci életmódot bemutató „BearCity” című film. Az ötletet az  HBO szitkomja, a „Sex and the City” adta, amit „Szex és New York” címmel jelenleg is láthatunk a Viasat3 műsorán.

A macis változat is bővelkedik majd a new yorki-i szingliknél már megszokott helyzetekben és szituációkban. Lesz szerelem, szex és intrika is… A romantikus vígjáték forgatása augusztusban kezdődött.

A történet azzal veszi kezdetét, hogy egy meleg fiú felköltözik a nagyvárosba, találkozik a nagy „maci” Ő-vel… De az is lehet hogy mégse…

Főbb szerepben a CSI sorozatból is ismert, nyíltan meleg Gerald McCullouch is feltűnik (ő barátja lesz a fiatal, katonás ifjú). A filmben persze nem csak macik szerepelnek, a fiatal „maci rajongó”-tól a „daddy bear”-ig szinte minden korosztály és alkat megjelenik. Egyes jelenetekben egyszerre, csoportos intim torna erejéig, de lesz zuhanyzós jelenet is, és feltűnik majd rövid időre egy-két ismert pornós, mint például Michael Lukas is.

A BearCity várhatóan 2010 elejére jut el a macikhoz, először filmfesztiválokon mint a Sundance (januárban) és a Berlini filmfesztivál szintén az év elején.

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Hozzászólás

  1. Naahh végre! 🙂 Illetve újra, mert az HBO már készített egészestés meleg, macis filmet. Hullajó lakások (Chuecatown) címmel, ami szerintem fergeteges volt. De ezt is kíváncsian várom!

Vélemény, hozzászólás?