BearCity – Meleg macis film

Már a forgatásnál tart a maci életmódot bemutató „BearCity” című film. Az ötletet az  HBO szitkomja, a „Sex and the City” adta, amit „Szex és New York” címmel jelenleg is láthatunk a Viasat3 műsorán.

A macis változat is bővelkedik majd a new yorki-i szingliknél már megszokott helyzetekben és szituációkban. Lesz szerelem, szex és intrika is… A romantikus vígjáték forgatása augusztusban kezdődött.

A történet azzal veszi kezdetét, hogy egy meleg fiú felköltözik a nagyvárosba, találkozik a nagy „maci” Ő-vel… De az is lehet hogy mégse…

Főbb szerepben a CSI sorozatból is ismert, nyíltan meleg Gerald McCullouch is feltűnik (ő barátja lesz a fiatal, katonás ifjú). A filmben persze nem csak macik szerepelnek, a fiatal „maci rajongó”-tól a „daddy bear”-ig szinte minden korosztály és alkat megjelenik. Egyes jelenetekben egyszerre, csoportos intim torna erejéig, de lesz zuhanyzós jelenet is, és feltűnik majd rövid időre egy-két ismert pornós, mint például Michael Lukas is.

A BearCity várhatóan 2010 elejére jut el a macikhoz, először filmfesztiválokon mint a Sundance (januárban) és a Berlini filmfesztivál szintén az év elején.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Hozzászólás

  1. Naahh végre! 🙂 Illetve újra, mert az HBO már készített egészestés meleg, macis filmet. Hullajó lakások (Chuecatown) címmel, ami szerintem fergeteges volt. De ezt is kíváncsian várom!

Vélemény, hozzászólás?