Macibulik – Nagy test, nagy élvezet

A mackóknak persze igazuk van. Senki sem mondta, hogy csak az izmos, kisportolt férfitest lehet szép.

Senki sem mondta, hogy a szépséghez anorexia, folyamatos önmegtartóztatás, konditermi kínok, állandó, savanyú vágyakozás egy tortaszelet után szükségeltetik. Valahogyan mégis így alakult. Persze beletörődhettek volna ebbe páran, és leszegett fejjel hallgathatták volna a „ja van pocakod, akkor bocs, csáó!” című mûbalhé folytatásos fejezeteit, de –teljesen jogosan- mindezt kikérték maguknak, fittyet hánytak a sok elmebetegre és eldöntötték, önmagukat fogják adni.  Különben is, medvének lenni –persze külföldön- inkább egy életmód megnevezése, nem jelent feltétlenül kövér embereket. Szerencsére itthon is sokan gondolkodnak már így. Nekik és barátaiknak, valamint a macikedvelőknek már itthon is tartanak időről-időre bulikat, a CoXx-ban és a Bamboo-ban immáron sokadik éve.

A Medvebarlang 2003-ban alakult, akkor még csak havonta egyszer találkoztak „kakaózni”. Azóta sok idő eltelt, kis névváltoztatással már Medveklub néven minden hónap harmadik szombatján a CoXx-ban, és első péntekén pedig a Club Bamboo-ban van bulijuk, ahol a mackók, mackókedvelők és barátaik szórakozhatnak, ismerkedhetnek felhőtlenül, valamint minden szerdán találkoznak egy kis beszélgetésre a belvárosban. Fergeteges karácsonyi bulikat, születésnapokat, és idén februárban pedig farsangot szerveztek.

S bizony- ha a körúti madarak jókat csiripeltek- tovább bővül majd a paletta a Mr. Bear Hungary verseny első megrendezésével… Izgatottan várjuk!

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?