Macibulik – Nagy test, nagy élvezet

A mackóknak persze igazuk van. Senki sem mondta, hogy csak az izmos, kisportolt férfitest lehet szép.

Senki sem mondta, hogy a szépséghez anorexia, folyamatos önmegtartóztatás, konditermi kínok, állandó, savanyú vágyakozás egy tortaszelet után szükségeltetik. Valahogyan mégis így alakult. Persze beletörődhettek volna ebbe páran, és leszegett fejjel hallgathatták volna a „ja van pocakod, akkor bocs, csáó!” című mûbalhé folytatásos fejezeteit, de –teljesen jogosan- mindezt kikérték maguknak, fittyet hánytak a sok elmebetegre és eldöntötték, önmagukat fogják adni.  Különben is, medvének lenni –persze külföldön- inkább egy életmód megnevezése, nem jelent feltétlenül kövér embereket. Szerencsére itthon is sokan gondolkodnak már így. Nekik és barátaiknak, valamint a macikedvelőknek már itthon is tartanak időről-időre bulikat, a CoXx-ban és a Bamboo-ban immáron sokadik éve.

A Medvebarlang 2003-ban alakult, akkor még csak havonta egyszer találkoztak „kakaózni”. Azóta sok idő eltelt, kis névváltoztatással már Medveklub néven minden hónap harmadik szombatján a CoXx-ban, és első péntekén pedig a Club Bamboo-ban van bulijuk, ahol a mackók, mackókedvelők és barátaik szórakozhatnak, ismerkedhetnek felhőtlenül, valamint minden szerdán találkoznak egy kis beszélgetésre a belvárosban. Fergeteges karácsonyi bulikat, születésnapokat, és idén februárban pedig farsangot szerveztek.

S bizony- ha a körúti madarak jókat csiripeltek- tovább bővül majd a paletta a Mr. Bear Hungary verseny első megrendezésével… Izgatottan várjuk!

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?