Bear Nation

Hová jutott a maci közösség az elmúlt 60 évben? Ezt is bemutatja Malcolm Ingram – rendező – a Bear Nation című filmjében. 

Az új macis film amit idén nyáron mutattak be az Egyesült Államokban (ott hamarosan megjelenik DVD-n és Blu Ray-en is), sok maci és bocs életén keresztül mutatja be a gyakran konfliktusoktól és megosztottságtól sem mentes maci közösséget. A negatívumok mellett többen elmesélik, hogy változtatta meg életüket a maci közösséghez való tartozás, és mit kaptak a maciktól, amit egy más közösség sem tudott számukra nyújtani. 

Az amerikai dokumentumfilm készítői ellátogattak a világ számos pontjára annak érdekében, hogy átfogóbb képet kaphassunk a világ macijairól, maci közösségeiről, így Európa vagy éppen Ausztrália nevesebb macis eseményeibe és szórakozóhelyeire is betekintést nyerhetünk.

A filmben megszólal néhány híresség, akik nem tartoznak a meleg közösséghez, de támogatják a meleg macikat is. Ilyen „támogató” személy a filmben Kevin Smith, akivel közösen készítette el Malcolm Ingram rendező előző sikeres dokumentumfilmjét 2006-ban, a „Small Town Gay Bar”-t. 

Weboldal: bearnationmovie.com

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?