Bear Company

A Company Magazin júniusi számában a magyarországi macik közösségi életében szerepet vállaló személyekkel olvashatunk interjút „Hung(a)ry Bears, avagy macik egyesüljetek!” címmel. A rövid beszélgetésekben három szereplő véleményét ismerhetjük meg. A Medveklub részéről Zoli (medvetappancs) szólalt meg, a Budapest Bears képviseletében János, és a gaybears.hu macis portált Zoli képviselte.

A BudapestBears részéről megtudhatjuk hogy lesz e újabb nemzetközi macitalálkozó a fővárosban, és hogy a pesti macik milyen más programokat szerveznek. 

A Medveklub tervei között szerepel a régi portál ismételt életre keltése, valamint a nyár folyamán újabb bulik szervezése is.

A gaybears.hu oldalról is olvashatunk, többek között az új eseménynaptárról, ahová felhasználóink saját macis eseményeiket is feltehetik. Ehhez kapcsolódóan tagjaink a bejegyzett eseményeket mint résztvevő be is jelölhetik (adatlapjukhoz hozzáadhatják), ezzel segítve az adott esemény népszerűsítését, jobbá, ismerté tételét.

A „Hung(a)ry Bears, avagy macik egyesüljetek!” cím egyértelmű utalás a magyarországi maci közösség „felrázása”. A GayBears ebben a szellemben a Medveklubos buliknak kiemelt helyet biztosított – amivel reméljük mi is hozzájárultunk a korábbi bulik sikereihez. Megkerestük már a Budapest Bears csapatát is, visszajelzésük alapján hamarosan az ő rendezvényeik is nagyobb hangsúllyal lesznek megtalálhatók oldalainkon (a lehetőség már adva van). 

A cikkben nem szereplő, de időnként macis programokat szervező helyekkel, szolgáltatókkal is felvettük a kapcsolatot, technikailag már számukra is rendelkezésre áll eseményeik GayBears-re való bejegyzése (Medvebulik). A jövőben pedig némelyikükkel, akik nyitottak az együttműködésre közös programok meghirdetése is elképzelhető (várható)!

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?