Bear Company

A Company Magazin júniusi számában a magyarországi macik közösségi életében szerepet vállaló személyekkel olvashatunk interjút „Hung(a)ry Bears, avagy macik egyesüljetek!” címmel. A rövid beszélgetésekben három szereplő véleményét ismerhetjük meg. A Medveklub részéről Zoli (medvetappancs) szólalt meg, a Budapest Bears képviseletében János, és a gaybears.hu macis portált Zoli képviselte.

A BudapestBears részéről megtudhatjuk hogy lesz e újabb nemzetközi macitalálkozó a fővárosban, és hogy a pesti macik milyen más programokat szerveznek. 

A Medveklub tervei között szerepel a régi portál ismételt életre keltése, valamint a nyár folyamán újabb bulik szervezése is.

A gaybears.hu oldalról is olvashatunk, többek között az új eseménynaptárról, ahová felhasználóink saját macis eseményeiket is feltehetik. Ehhez kapcsolódóan tagjaink a bejegyzett eseményeket mint résztvevő be is jelölhetik (adatlapjukhoz hozzáadhatják), ezzel segítve az adott esemény népszerűsítését, jobbá, ismerté tételét.

A „Hung(a)ry Bears, avagy macik egyesüljetek!” cím egyértelmű utalás a magyarországi maci közösség „felrázása”. A GayBears ebben a szellemben a Medveklubos buliknak kiemelt helyet biztosított – amivel reméljük mi is hozzájárultunk a korábbi bulik sikereihez. Megkerestük már a Budapest Bears csapatát is, visszajelzésük alapján hamarosan az ő rendezvényeik is nagyobb hangsúllyal lesznek megtalálhatók oldalainkon (a lehetőség már adva van). 

A cikkben nem szereplő, de időnként macis programokat szervező helyekkel, szolgáltatókkal is felvettük a kapcsolatot, technikailag már számukra is rendelkezésre áll eseményeik GayBears-re való bejegyzése (Medvebulik). A jövőben pedig némelyikükkel, akik nyitottak az együttműködésre közös programok meghirdetése is elképzelhető (várható)!

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?