Pinups magazin

Christopher Shulz fotográfus munkáját dicséri a New York-ban nyomtatott formában is megjelenő, immár 13. számmal jelentkező Pinups magazin, mely a régi idők képeit felidézve, művész akt formában közöl képeket amatőr maci modellekről.

Akik szerepelnek, mind a közeli ismeretségi körből való meleg mackók, nem izomkolosszusok, hanem átlagos férfiak, hol egyedül, hol párban. Christopher Shulz és főleg a modellek számára fontos a bizalom, hiszen művészi alkotások készülnek minden egyes alkalommal. Mindez szöveg nélkül jelenik meg, a több oldalas kiadvány lapjait kitépegetve pedig egy hatalmas posztert alkot egy- egy újság.

Néhány posztert külön-külön is megrendelhetünk $5 áron, a magazin $14-ba kerül.

Lehetőség van a korábbi számokat is megrendelni, de a népszerűbb darabok már nem kaphatóak. Az online katalógusban viszont ezekbe a már elfogyott számokba is betekinthetünk, és extraként néhány színes fotóban is gyönyörködhetünk.

A Pinups magazin weboldala: www.pinupsmag.com

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?