Gareth Thomas története filmvásznon?

Megfilmesítik Gareth Thomas, az első vállaltan meleg Rugby játékos történetét. Gareth Thomas szereprét a nála több mint 20 évvel idősebb Mickey Rourke alakítja majd, derült ki a Britt Alan Carr esti showműsorában adott interjúból.

Gareth Thomas 2009 decemberében beszélt először nyíltan nemi identitásáról, amiből könyv is készült. Mickey Rourke ezt olvasva, majd találkozva a meleg rugby-játékossal döntött a szerepről, és vállalta el az azóta már meleg aktivistaként is ismert játékosról készülő életrajzi film főszerepét.

Rourke amerikai révén nincs még tisztában a Britt rugby szabályival, de Gareth Thomas bátorsága és keménysége bevallása szerint ösztönzi a szerep hiteles megformálására, és szerinte nem lesz akadály az sem, hogy Gareth Thomas jelenleg 36 éves, míg ő már 58.

Gareth Thomas a mai napig az egyetlen jelenleg is aktív rugby játékos. A film nem titkolt célja pedig a homoszexualitással kapcsolatos sztereotípiák lebontása, melyhez tökéletes az egyik legkeményebb és legférfiasabb sportág sikeres játékosának életútjának bemutatása.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Hozzászólás

  1. Nem olvastam a könyvet, de szerintem Mickey Rourke nem éppen a legjobb választás… Már nem azért, de egy ereje teljében lévõ FÉRFIT mégsem játszhat egy lassan kriptaérett transzvesztita… Annyi jó férfi színész van, aki esetleg mind életkorban, mind pedig karakterben illene ehhez a szerephez. Valahogy nem tudom elképzelni Mickey rourke-ot rugby-játékosként…. Nem az lenne a legjobb, ha egy Gareth Thomas korabeli színész alakítaná a szerepet? Nos, azt hiszem ennyi elég is lesz… Ennyit szerettem volna mondani. Köszi, puszi, és jó éjt! Sziasztok….

Vélemény, hozzászólás?