International Bear Pride

November utolsó hetében ismét egy hetes macifesztivál volt Kölnben. Az „International Bear Pride Cologne 2010” Európa, de talán még mindig a világ egyik legnagyobb macis eseménysorozata. A szervező macicsapat  (Bartmänner Köln – Kölni macik) 1984 óta létezik hivatalosan, és szemben a közhiedelemmel a maci kultuszt is õk indították világhódító útjára. Első szervezett eseményük 1986-ban egy farsangi buli volt.

2007-ben a kölni macibulit már több mint 5.000 maci vagy maci kedvelő látogatta meg a világ minden pontjáról. Az esemény fénypontja most is a Mr. Bear Germany választás volt.

International Bear Pride Cologne 2010

A nagyszabású show keretében többek között fellépet a manapság nagyon népszerű DreamBears csapata, de a versenyzők is megmutathatták tehetségüket. A koronát pedig az előző év legszebb macija adta át utódjának ünnepélyes keretek között.

A Mr. Bear Germany 2011 címet a dortmundi 35 éves André nyerte. 

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?