International Bear Pride

November utolsó hetében ismét egy hetes macifesztivál volt Kölnben. Az „International Bear Pride Cologne 2010” Európa, de talán még mindig a világ egyik legnagyobb macis eseménysorozata. A szervező macicsapat  (Bartmänner Köln – Kölni macik) 1984 óta létezik hivatalosan, és szemben a közhiedelemmel a maci kultuszt is õk indították világhódító útjára. Első szervezett eseményük 1986-ban egy farsangi buli volt.

2007-ben a kölni macibulit már több mint 5.000 maci vagy maci kedvelő látogatta meg a világ minden pontjáról. Az esemény fénypontja most is a Mr. Bear Germany választás volt.

International Bear Pride Cologne 2010

A nagyszabású show keretében többek között fellépet a manapság nagyon népszerű DreamBears csapata, de a versenyzők is megmutathatták tehetségüket. A koronát pedig az előző év legszebb macija adta át utódjának ünnepélyes keretek között.

A Mr. Bear Germany 2011 címet a dortmundi 35 éves André nyerte. 

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?