Mr. Bear Poland 2011

Október végén választották meg Lengyelország legszebb maciját. A Mr. Bear Poland választás Poznanban zajlott a Hallo! Caféban, fényképeket azonban csak most láthatunk a nyertesekről és a jelöltekről.

A Mr. Bear Poland 2011 választáson három kategóriában hirdettek nyertest, és ők hárman képviselik Lengyelország macijait bel- és külföldi macis eseményeken. Mint például a napokban zajlott kölni Bear Pride-on.

A kategóriák: internet (Mr. Bear Poland Internet), közönségszavazat (Mr. Bear Poland Publicznoœci 2011) és végül a több fordulós megmérettetést követően a zsűri által a legjobbnak tartott versenyző lett a Mr. Bear Poland 2011 cím tulajdonosa.

Lengyelországban viszont nem csak Lengyel macik indulhattak a legszebb maci címért, hanem bárki, így a hat jelölt között, és a nyertesek között is találhatunk más országban élõket. 

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?