Mr. Bear Poland 2011

Október végén választották meg Lengyelország legszebb maciját. A Mr. Bear Poland választás Poznanban zajlott a Hallo! Caféban, fényképeket azonban csak most láthatunk a nyertesekről és a jelöltekről.

A Mr. Bear Poland 2011 választáson három kategóriában hirdettek nyertest, és ők hárman képviselik Lengyelország macijait bel- és külföldi macis eseményeken. Mint például a napokban zajlott kölni Bear Pride-on.

A kategóriák: internet (Mr. Bear Poland Internet), közönségszavazat (Mr. Bear Poland Publicznoœci 2011) és végül a több fordulós megmérettetést követően a zsűri által a legjobbnak tartott versenyző lett a Mr. Bear Poland 2011 cím tulajdonosa.

Lengyelországban viszont nem csak Lengyel macik indulhattak a legszebb maci címért, hanem bárki, így a hat jelölt között, és a nyertesek között is találhatunk más országban élõket. 

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?