Nacho Chapado

Híres, szeretett, és szexi macikat bemutató sorozatunk egy igazan jóvágású, izmos meleg macihoz érkezett, a spanyol származású Nacho Chapado munkásságára hívnánk fel a figyelmet. 

Nacho Chapado a 70-ben születettek táborát erősíti, tehát túl van a negyvenen, ami a képeken egyáltalán nem látszik! Eredeti neve Jose Ignacio Chapado, és a spanyolországi Barcelonából származik. 

Zenei pályafutását rádió Dj-ként kezdte Spanyolországban, Olaszországban és Franciaországban. 1998-ban már a Soldiers of Dance producere volt, akikkel több albumot is kiadtak. Produceri munkájában 2000-2004 között szünet következet, ám ezt követően évről évre több remix köthető a nevéhez.

Saját meghatározása szerint munkáira jellemző a törzsi ritmusok keveredése a progresszív house-al (stílusmeghatározása: elektronikus, house, techno), de remixei pontos besorolásánál azonban beszédesebb azoknak a partiknak a hosszú sora, melyeknek a talpalávalót biztosította. A teljesség igénye nélkül az ismertebb macis események, melyek nevéhez köthetők: Into the Tank, Bear Factory, Circuit Bear & Buth, Megawoof, MadBear stb.

A Magyarországon februárban debütált Matinée party-sorozat rendszeres Dj-e, de Budapestre eddig nem érkezett meg, viszont szintén a Matinée szervezésében Barcelonában minden év nyarán megrendezésre kerülő Circuit Bear & Buth – vagyis a Circuit fesztivál macis bulijának – biztos pontja, az elmúlt években mindig láthatták/hallhatták őt a szerencsésebbek. 

A közeljövőben a következő bulikon „zenél”:

  • Big Bears Weekend (Május 7-8., szombat és vasárnap is – Toulouse, Franciaország)
  • The Fou International Bear Weekend (Június 3., péntek – Athén, Görögország)
  • Matinee Circuit Festival Tour (Június 25., szombat – Lisszabon, Portugália)

Hivatalos oldala időközben megszűnt (helyét egy receptes oldal vette át), de myspace oldalán minden szükséges információ megtalálható: www.myspace.com/nachochapado

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?