Colton Ford

Colton Ford-al kapcsolatban a legaktuálisabb hír, hogy megjelent Kevin McDermott képeivel illusztrált 2011. évi falinaptára. Megrendelhető a www.peacebisquit.com/about/buy oldalon.

De ki is az a Colton Ford (Glenn Soukesian)? Erre a kérdésre a legtöbben valószínű tudják a választ. Zenész, producer, színész és pornófilmes, 2001 óta 11 felnőtt filmben szerepelt 2001 és 2003 között, majd hirtelen váltással – az akkor 40 éves Colton Ford – elkészítette saját átalakulását bemutató dokumentumfilmjét (Naked Fame) ami valójában zenei karrierjét volt hivatott elindítani, és amiben szerepelt párja is (Blake Harper), aki egyben korábbi szexfilmjeiben állandó partnere volt, és aki szintén szakított pornós pályafutásával, visszatért ápolói munkakörébe. 

Ford a pornóipart elhagyva zenei pályája építése mellett – ami valójában már 1986-ban kezdődött -, meleg filmekben is szerepet vállalt, így 2008-ban saját magát alakította az „Another Gay Movie” folytatásában, az „Another Gay Sequel: Gays Gone Wild!” címû komédiában, de szerepet kapott Madonna és Rupert Everett „The Next Big Thing” (A második legjobb dolog) című filmjében is. Feltűnt még az eddig három évadot megélt, az elsõ amerikai meleg csatornán (here!) futó vámpíros sorozatban is (The Lair).

2008-ban jelent meg első zenei albuma a „Tug of War”, amit hamarosan az „Under the Covers” követett. 

Zenei munkássága internetes oldalán: www.coltonfordmusic.com

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

2 hozzászólás

  1. Whhoah! Ezek aztán a PASIK! Bármit tehetnének velem, és NEM tiltakoznék ellenük… Mindig is vonzottak a nálam idõsebb, JÓTESTÛ pasik, a nyüzügéket kivéve… Majdnem elfelejtettem! Megvadulok a körszakállas pasikért… Olyan vad és férfias külsõt ad nekik!

Vélemény, hozzászólás?