Bear Carnival, Medvefarsang

Eljött a február és természetesen a Farsang is!

Mi medvék sem hagyhatjuk ki, hogy maskarába bújjunk és partizzunk egy nagyot. A megszokott Action Bar tárja ki kapuit a medvék és rajongóik előtt. A hely ugyanaz, de minden más eltér a megszokottól.

A welcome drink ezúttal finom karneváli bólé lesz. Mivel farsang van, így a jelmezben érkezőket ajándék koktéllal jutalmazzuk. A legjobb jelmez viselője pedig ajándék csomagot kap. A Csomag tartalma egy felnőtt tartalommal bíró DVD az Action Bar jóvoltából, egy 3.000 Ft-os italkupon, amelyet a Habroló bár ajánlott fel, 4 db Magnumszauna belépő  és egy 2 személyes belépő a következő Születésnapi Medveklub Party-ra.

Éjfél tájékában forrósodik a hangulat csak igazán. Fellép két kedvenc medvénk, akik most először egyszerre próbálnak meg táncolni az Action mini színpadán!

Holaca és Dönci duettje után a ház új sztárja mutatja meg testét a maga valójában! Higgyétek el van mit megmutatnia!

Végül de nem utolsósorban a nemzetközi pornófilmek egyik veteránja Randy Jones lép a világot jelentő deszkákra. Többek között a High Octane, Diamond Pictures és a COLT (Olympus) Stúdió álló csillaga. Mostanában az egyik birkózós oldalon látja el a többiek baját Win Diesel néven.

A műsor után a zene és a tánc lesz főszerepben. Buli hajnalig a ma és a régi idők nagy slágereire.

Ha valaki a sötétebb oldalra kíváncsi az hátra vonulhat a kedvenc medvéjével vagy kismackójával.

Kapunyitás: 21.00
Műsor: 23.30

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?