Folsom Street Fair

Szeptember 20-27. között tartották a világ legnagyobb „bőrös” fetish eseményét, a 26. Folsom Street Fair-t 250 kiállítóval és két színpadon számos előadással, sok sörrel illetve több mint 400.000 (!) érdeklődővel, az amerikai San Francisco város South-of-Market (SOMA) kerületében. A nyolcvanas években ez a kerület tele volt raktárakkal és ipari vágányokkal, ideális terepet kínált a „titkos vadászatoknak”.

A helyszínválasztás tehát nem véletlen, de most, negyed évszázaddal később, a SOMA már a milliódolláros lakások, menő éttermek, és a legnagyobb egy napos szabadtéri fesztivál helyszíne is egyben. A Folsom Street a 7th Street és a 12th Street között, 13 háztömbnyi szakaszon 11 és 18 óra között a kicsit extrém, „magamutogató” hölgyeké és uraké volt. A hölgyeknek idén külön kijelölt hely dukált, mert most is mint mindig, az urak voltak többségben ezen a különleges fesztiválon.

A Folsom Street Fair 2010-ben is szeptember utolsó vasárnapján kerül megrendezésre, folyamatosan frissülő információk és más Folsom események a szervezet weboldalán: folsomstreetevents.org

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?