Hullajó lakások (Chuecatown)

Nem sok maci témájú filmet láthatott eddig a maci közösség Magyarországon. A kevés kivétel közé tartozik a 2007-ben készült spanyol fekete komédia a Hullajó lakások. A filmet az HBO tűzte műsorra elsőként, és azóta is rendszeresen feltűnik programkínálatukban. Októberben több alkalommal is vetítik, többnyire az éjszakai órákban.

Madrid hanyatló, kiöregedett kerülete, Chueca váratlanul divatos környékké válik a homoszexuálisok körében. Egyre többen keresnek közülük házat, lakást errefelé. Az ingatlanügynök Victornak fellendül az üzlete, feltett szándéka, hogy lefölözni a hasznot a többiek elől. Az egyetlen gond, hogy az ígéretes ingatlanokban idős hölgyek laknak, akik évtizedek óta itt élnek, és nem áll szándékukban elköltözni. Victort azonban ilyen „apróság” nem zavarja. Éjszakánként gyilkolja az öregeket, hogy azután a gazdag ügyfeleinek adja a megüresedett lakásokat.

Cím: Hullajó lakások (Eredeti: Chuecatown, Angol: Boystown)
Szereplők: Ángel Burgos (Mario), Margarita Calatayud (Abuela de Lola), Joan Crosas (Sr. Pardo), Carlos Fuentes (Rey), Mariola Fuentes (Lola), Antonio Municio (Raul), Pepón Nieto (Leo), Pablo Puyol (Víctor), Rosa Maria Sarda (Mila).
Rendezte: Juan Flahn.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?