Mr. Bear Hungary

Már másodjára rendezték meg budapesten a Mr. Bear Hungary 2019 választást, ami most sikerrel járt. A korábbi, őszi esemény érdektelensébe fulladt, de ezen a hétvégén végül sikerült összeszednie magát a budapesti maciknak és egy kis macibulin megválasztották az év legszebb maciját.

Hat induló mérkőzött meg egymással. Egy hónapig interneten várták a voksokat, majd egy macibuli keretében személyesen is bemutatkoztak a nagyközönség előtt.

Mindannyian mondtak pár mondatot, majd következett az alsógatyás megmérettetés és egy kis játékos ügyességi verseny. Mindezek után a jelenlévők karszallaguk leadásával szavazhattak kedvencükre. Ezzel a választás is lezárult, már csak az eredményhírdetés következett.

Az idei nyertes most sem okozott meglepetést, Balázs vihette haza a Mr. Bear Hungary 2019 címet. Ezúton is gratulálunk neki!

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?