Mr. Bear Hungary

Már másodjára rendezték meg budapesten a Mr. Bear Hungary 2019 választást, ami most sikerrel járt. A korábbi, őszi esemény érdektelensébe fulladt, de ezen a hétvégén végül sikerült összeszednie magát a budapesti maciknak és egy kis macibulin megválasztották az év legszebb maciját.

Hat induló mérkőzött meg egymással. Egy hónapig interneten várták a voksokat, majd egy macibuli keretében személyesen is bemutatkoztak a nagyközönség előtt.

Mindannyian mondtak pár mondatot, majd következett az alsógatyás megmérettetés és egy kis játékos ügyességi verseny. Mindezek után a jelenlévők karszallaguk leadásával szavazhattak kedvencükre. Ezzel a választás is lezárult, már csak az eredményhírdetés következett.

Az idei nyertes most sem okozott meglepetést, Balázs vihette haza a Mr. Bear Hungary 2019 címet. Ezúton is gratulálunk neki!

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?