Unit-911

Unit-911 néven létezett egy együttes a korai 80-as évek Európájában, Spanyolországban. De akkortájt Alfh (Alph Santillana – alapító) koncepciója az izmos és férfias lendületű tánczene együttesével nem volt sikeres.

A zenért felelős Alfh, akit a Unit-911 eddigi egyetlen videójában a rendőr szerepében láthatunk, Spanyolországból az Egyesült Államokba költözött, ahol a korábbi kudarc után a Bubbacliks (meleg fotósok) csapatával újragondolta a Unit-911 stílusát, fellépését. Julian Marsh és Ronnie Ventura háttérmunkájának eredményeként és persze a reklám, illetve a filmiparban is dolgozó Alph Santillana munkájával sikeresen újratervezte a Unit-911-et, és megjelent első videójuk a “WOOF! Give it to me”.

A “WOOF! Give it to me” szexi, izmos és szőrös rossz zsaruja bevezet minket a meleg férfiak földalatti, sötétszobákkal szabdalt életébe, ahol a helyhez illő gátlástalan és szabad zene és tánc áll a középpontban.

A Unit-911 újra bevetésre kész… hamarosan megjelenik Alfh új “Daddy Cool” címet viselő dala, ami valójában a Boney-M kalasszikusának feldolgozása. Kíváncsian várjuk mi sül ki a mély hangú Spanyol származású izmos maci legújabb videójából.

Unit-911 az interneten: unit-911.com

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?