Cubstars

Új macis, illetve „medvebocs” csapat van születőben. A Bearforce1 hirtelen sikere majd hamarosan bekövetkező megszűnése után új zenei formáció készül a maciszerető közönségnek. Észak-Angliában, Manchester maci közösségében már születőben van a következő csapat! Az első „casting” idén nyáron volt, ahol 20-35 év közötti „bocsokat” kerestek. Az új maciformáció sikeréhez az egyik ex Bearforce tag, Robert Waring is segédkezik. 

Eddig négy medvebocs alkotja az új sikercsapatot, ők jelenleg Brian Holland, James Devlin, Martyn Thomas és Danny Jackson. De még keresik a produkció ötödik tagját és más, a sikerhez elengedhetetlen háttérembereket is.

Első fellépéseik az angol pride fesztiválokon és klubbulikon voltak, saját szerzeményeiket még nem hallhattuk – hiszen a csapat még nem teljes -, repertoárjukban az éppen aktuális és örök slágerek szerepelnek. 

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?