BULK

A BULK egy új amerikai internetes videó sorozat. New York maci közösségébe nyerhetünk betekintést ebben hamarosan induló produkcióban.

A történet most is kissé drámaian indul, a főszereplő Leo Duran szerelmi vívódásával, aki hónapokkal később visszatér korábbi szerelméhez…(?), de vajon megtalálja e ismét a boldogságot, és ha igen kinél? A pikáns részletekre és a történet kibontakozására 2011 szeptemberéig kell várnunk, ugyanis a premier akkor várható az internetes videómegosztókon.

A készítők motivációja

J. Julian Christopher és D.R. Knott (producerek) büszke tagjai a New York-i maci közösségnek, és úgy látták, a médiában megjelenő melegek (férfiak vagy macik) többnyire csupán vicces karaktereket alakítanak, ezért elkészítették saját sorozatukat, amiben meg szeretnék mutatni a meleg pasik és macik valójában mennyire aranyosak, kedvesek vagy akár szenvedélyesek. Nem utolsó sorban pedig hitelesen kívánják szemléltetni a macik (és bőrösök) világát.

BULK – A sorozat az interneten: bulktheseries.com

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?