Férj és Férj

Csütörtökön mutatják be Férj és Férj című vígjátékot, amit szombat délután, 17:30-kor nézünk meg a BudapestCorvin Moziban.

Amennyiben szivesen csatlakoznál hozzánk, kérünk legkésőbb péntek délutánig jelezd részvételi szándékod emailben, mivel a jegyeket előre meg kell rendelnünk. Szombaton a film vetítése előtt 45 percel, vagyis 16:45-kortalálkozunk a Corvin Mozi előtt, ekkor adjuk át a jegyeket is! Az ár a résztvevők számától függ, de legfeljebb 1150 Ft / fő.

Chuck, a tűzoltó végtelenül hálás Larrynek, a tűzoltónak mivel Larry megmentette az életét egy tűzben. Larry viszont nem szívbajos, és kér cserébe valamit, amikor a bürokrácia ördöge úgy hozza, hogy Larry életbiztosításának nem lehetnek kedvezményezettjei a saját gyermekei. Chucknak mindössze annyit kell tennie, hogy néhány űrlapon Larry élettársának tünteti fel magát. Sima ügy. Soha senki nem fogja megtudni.   Ám amikor egy buzgómócsing hivatalnok gyanakodni kezd, a barátok egyezsége pillanatok alatt a címlapokra kerül. Az improvizálásra kényszeríttet ifjú pár fergeteges szituációkba kényszerül az együttélés során. Miközben túlélik a nászútjukat, és emberfeletti erőfeszítéssel próbálják elhárítani a lebukás veszélyét, a két jó szándékú szélhámos rájön, hogy ami igazán összekovácsol egy családot, az az összetartás a nehéz időkben.

Adam Sandler új vígjátéka meleg perceket és fergeteges poénokat kínál mindkét nem képviselőinek és kedvelőinek.

Szinkronizált amerikai vígjáték, 114 perc.
Szereplők: Adam Sandler, Kevin James, Jessica Biel, Steve Buscemi, Dan Aykroyd.
Rendező: Dennis Dugan

“Nincs abban semmi rossz, ha valaki meleg. Csak abban van valami rossz, ha valaki Kevin James-el meleg”

“Én ismerem Kevint, és tudtam, hogy ezt a szerepet furcsa dolog lesz eljátszani. Szóval hogy a feszültséget mégjobban fokozzuk, a forgatás előestéjén lefeküdtünk egymással”- mondta Sandler. “Így ezen is túlestünk, hogy ne legyen belőle gond. Ez egy öreg tipp, melyet Jack Nicholson-tól lestem el amikor együtt dolgoztunk.”

Adam Sandler

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?