Férj és Férj

Csütörtökön mutatják be Férj és Férj című vígjátékot, amit szombat délután, 17:30-kor nézünk meg a BudapestCorvin Moziban.

Amennyiben szivesen csatlakoznál hozzánk, kérünk legkésőbb péntek délutánig jelezd részvételi szándékod emailben, mivel a jegyeket előre meg kell rendelnünk. Szombaton a film vetítése előtt 45 percel, vagyis 16:45-kortalálkozunk a Corvin Mozi előtt, ekkor adjuk át a jegyeket is! Az ár a résztvevők számától függ, de legfeljebb 1150 Ft / fő.

Chuck, a tűzoltó végtelenül hálás Larrynek, a tűzoltónak mivel Larry megmentette az életét egy tűzben. Larry viszont nem szívbajos, és kér cserébe valamit, amikor a bürokrácia ördöge úgy hozza, hogy Larry életbiztosításának nem lehetnek kedvezményezettjei a saját gyermekei. Chucknak mindössze annyit kell tennie, hogy néhány űrlapon Larry élettársának tünteti fel magát. Sima ügy. Soha senki nem fogja megtudni.   Ám amikor egy buzgómócsing hivatalnok gyanakodni kezd, a barátok egyezsége pillanatok alatt a címlapokra kerül. Az improvizálásra kényszeríttet ifjú pár fergeteges szituációkba kényszerül az együttélés során. Miközben túlélik a nászútjukat, és emberfeletti erőfeszítéssel próbálják elhárítani a lebukás veszélyét, a két jó szándékú szélhámos rájön, hogy ami igazán összekovácsol egy családot, az az összetartás a nehéz időkben.

Adam Sandler új vígjátéka meleg perceket és fergeteges poénokat kínál mindkét nem képviselőinek és kedvelőinek.

Szinkronizált amerikai vígjáték, 114 perc.
Szereplők: Adam Sandler, Kevin James, Jessica Biel, Steve Buscemi, Dan Aykroyd.
Rendező: Dennis Dugan

“Nincs abban semmi rossz, ha valaki meleg. Csak abban van valami rossz, ha valaki Kevin James-el meleg”

“Én ismerem Kevint, és tudtam, hogy ezt a szerepet furcsa dolog lesz eljátszani. Szóval hogy a feszültséget mégjobban fokozzuk, a forgatás előestéjén lefeküdtünk egymással”- mondta Sandler. “Így ezen is túlestünk, hogy ne legyen belőle gond. Ez egy öreg tipp, melyet Jack Nicholson-tól lestem el amikor együtt dolgoztunk.”

Adam Sandler

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?