Carlo Masi

Carlos, alias Roberto Roma vagy Ruggero, 30 éve 1976-ban született Olaszországban, Rómában. Fiatalon postai alkalmazottnak tanult, majd atletikus alakjának és testépítő tevékenységének köszönhetően hamar felfedezték. 17 éves kora óta modelkedik. A meleg “ipart” 22 évesen a Colt Stúdiónál kezdte egy fotózáson, amit számtalan szereplés, fotózás, 2004 után pedig showműsor és film is követett. Eddigi Coltos filmjei: Naked Muscles: The New Breed, Waterbucks 2, Dual: Taking it Like a Man, Man Country, Wide Strokes, Minute Man 23, Muscle Up!, Big N’ Plenty.

Számos más híres újságban is jelent meg képsorozata mint a MEN, UNZIPPED, ALL MAN vagy a MANZONE férfi erotikus magazinban.

Néhány személyes adata: horoszkópja mérleg, a 176 centijéhez 95 kiló tartozik, nyilván izomban a felesleg… Zöld szem és barna haj ha nem látszódna a képeken.

Carlo jelenleg párkapcsolatban él spanyol származású barátjával, a szintén Colt model Adam Champ-el az Egyesült Államok beli San Franciscoban.

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?