Carlo Masi

Carlos, alias Roberto Roma vagy Ruggero, 30 éve 1976-ban született Olaszországban, Rómában. Fiatalon postai alkalmazottnak tanult, majd atletikus alakjának és testépítő tevékenységének köszönhetően hamar felfedezték. 17 éves kora óta modelkedik. A meleg “ipart” 22 évesen a Colt Stúdiónál kezdte egy fotózáson, amit számtalan szereplés, fotózás, 2004 után pedig showműsor és film is követett. Eddigi Coltos filmjei: Naked Muscles: The New Breed, Waterbucks 2, Dual: Taking it Like a Man, Man Country, Wide Strokes, Minute Man 23, Muscle Up!, Big N’ Plenty.

Számos más híres újságban is jelent meg képsorozata mint a MEN, UNZIPPED, ALL MAN vagy a MANZONE férfi erotikus magazinban.

Néhány személyes adata: horoszkópja mérleg, a 176 centijéhez 95 kiló tartozik, nyilván izomban a felesleg… Zöld szem és barna haj ha nem látszódna a képeken.

Carlo jelenleg párkapcsolatban él spanyol származású barátjával, a szintén Colt model Adam Champ-el az Egyesült Államok beli San Franciscoban.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?