Bear Company

Nemrégiben a korábbi NaVégre magazin szerkesztői új magazint keltettek életre. Az új magazin kiköpött mása nem hivatalos elődjének.

Már az első számban találtunk valamit, méghozzá a macikról. Sok újdonság nem olvasható a cikkben, lévén mégis csak rólunk szól. Viszont egy „különbség, vagy célzás” megragadta a szemünket.

2009 szeptemberében tartották meg a […] szervezésében és még néhány klub segítségével a BudapestBearst. A többnapos esemény nagy sikert aratott, bár a szervezésben a magyar társkereső nem vett részt.

Itt azért megjegyeznénk, hogy nem csak a GayBears nem vett részt a hivatkozott esemény megszervezésében, de a hagyományosan macis programokat korábban és a mai napig szervező bárok sem. Ennek pedig egyetlen oka, hogy a szervezők meg sem kerestek minket, sem mások ezzel az eseménnyel kapcsolatban, így természetesen nem is volt lehetőségünk nekünk sem bekapcsolódni a szervezésbe. A cikk tehát ezzel a kiegészítéssel korrekt. 

Természetesen ahogy korábban is részt vettünk macis események szervezésében (pl. saját macitalálkozónk, vagy macibulik), úgy ez a jövőben is szándékunkban áll.

Végül köszönjük hogy a GayBears megemlítésre került, és reméljük a jövőben ha rólunk írnak legalább egy üzenetváltás erejéig lehetőségünk lesz a saját álláspontunkat is képviselni, hogy hiteles információk jelenhessenek meg az új meleg magazinban.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?