Bear Company

Nemrégiben a korábbi NaVégre magazin szerkesztői új magazint keltettek életre. Az új magazin kiköpött mása nem hivatalos elődjének.

Már az első számban találtunk valamit, méghozzá a macikról. Sok újdonság nem olvasható a cikkben, lévén mégis csak rólunk szól. Viszont egy „különbség, vagy célzás” megragadta a szemünket.

2009 szeptemberében tartották meg a […] szervezésében és még néhány klub segítségével a BudapestBearst. A többnapos esemény nagy sikert aratott, bár a szervezésben a magyar társkereső nem vett részt.

Itt azért megjegyeznénk, hogy nem csak a GayBears nem vett részt a hivatkozott esemény megszervezésében, de a hagyományosan macis programokat korábban és a mai napig szervező bárok sem. Ennek pedig egyetlen oka, hogy a szervezők meg sem kerestek minket, sem mások ezzel az eseménnyel kapcsolatban, így természetesen nem is volt lehetőségünk nekünk sem bekapcsolódni a szervezésbe. A cikk tehát ezzel a kiegészítéssel korrekt. 

Természetesen ahogy korábban is részt vettünk macis események szervezésében (pl. saját macitalálkozónk, vagy macibulik), úgy ez a jövőben is szándékunkban áll.

Végül köszönjük hogy a GayBears megemlítésre került, és reméljük a jövőben ha rólunk írnak legalább egy üzenetváltás erejéig lehetőségünk lesz a saját álláspontunkat is képviselni, hogy hiteles információk jelenhessenek meg az új meleg magazinban.

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?