Gian Orso

Gian Orso az egyik legnépszerűbb fotós a meleg macik világában. Kezdetben csak népszerű meleg magazinokból másolt képeket, nagyon szerette a Colt stúdió fényképeit – 15 éves kamaszként.

Első fényképezőgépét a nyolcvanas évek elején vette, amivel divatfotókat készített. Szülei nem támogatták művészeti tanulmányait, ezért gazdasági területen tanult, és önképzés keretében, sok fényképezéssel foglalkozó könyv tanulmányozásával ásta bele magát a fényképezés tudományába.

Róma szobrai, és a divatfotók után „élő” férfi modelleket keresett, de nem sok sikerrel. Első férfi akt képeit 1985 telén készíthette el Michele nevű barátjának köszönhetően, aki ugyan a képek elkészülte után pár évvel meghalt, a mai napig nagy hatással van művészetére.

Kezdetben még római meleg bárokban kellett modellekért „vadásznia”, de Michele képeivel elkezdődött a mai napig is tartó sikeres maci portré áradat, szájról szájra terjedt Gian Orso híre, és készülnek a helyes macik és barátaik, illetve a barátok barátainak erotikus portréi a világ minden részéről. Mióta az interneten is jelen van, ott is sokan keresik fel látva főleg fekete-fehér képeit.

Gian Orso képeinek varázsa a férfi test természetes ábrázolásában és annak szeretetében, erotikus nézőpontjában rejlik. Maci rajongóknak kötelező néhány Gian Orso fénykép beszerzése, ízelítőül bemutatunk párat az alábbi galériában.

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

8 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?