Gian Orso

Gian Orso az egyik legnépszerűbb fotós a meleg macik világában. Kezdetben csak népszerű meleg magazinokból másolt képeket, nagyon szerette a Colt stúdió fényképeit – 15 éves kamaszként.

Első fényképezőgépét a nyolcvanas évek elején vette, amivel divatfotókat készített. Szülei nem támogatták művészeti tanulmányait, ezért gazdasági területen tanult, és önképzés keretében, sok fényképezéssel foglalkozó könyv tanulmányozásával ásta bele magát a fényképezés tudományába.

Róma szobrai, és a divatfotók után „élő” férfi modelleket keresett, de nem sok sikerrel. Első férfi akt képeit 1985 telén készíthette el Michele nevű barátjának köszönhetően, aki ugyan a képek elkészülte után pár évvel meghalt, a mai napig nagy hatással van művészetére.

Kezdetben még római meleg bárokban kellett modellekért „vadásznia”, de Michele képeivel elkezdődött a mai napig is tartó sikeres maci portré áradat, szájról szájra terjedt Gian Orso híre, és készülnek a helyes macik és barátaik, illetve a barátok barátainak erotikus portréi a világ minden részéről. Mióta az interneten is jelen van, ott is sokan keresik fel látva főleg fekete-fehér képeit.

Gian Orso képeinek varázsa a férfi test természetes ábrázolásában és annak szeretetében, erotikus nézőpontjában rejlik. Maci rajongóknak kötelező néhány Gian Orso fénykép beszerzése, ízelítőül bemutatunk párat az alábbi galériában.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

8 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?