Bearforce1 & Pete Statham

2007-ben minden macis portál egy új macis csapatról írt, a Bearforce1-ról. Négy barát, Robert Brown Írországból és Peter Johanson, Ian Turnel valamint Yuri a hollandiai Amszterdamból összeállt hogy jókat énekelhessen. (Később csatlakozott hozzájuk: Peter Gerrist, Konstantinos Zouganelis és Eddi.) A kis maciegyüttes fergeteges siker volt, számos macitalálkozó és TV-Show állandó szereplőiként járták körbe Európát (sőt ismertek voltak a tengerentúlon is), ám 2 év után 2009-ben feloszlatták a sikeres bandát. 

A tagok közül többen azóta is a szórakoztatói iparban dolgoznak, az egyik alapító (Robert Waring) éppen egy új Brit macicsapat (a Cubstars) összeállításával van elfoglalva. 

A most 53 éves Pete Statham (vagyis Peter Johanson – Hollandia, Amszterdam) a Budapest Bears Weekend idei sztárfellépője lesz szeptemberben. A Bearforce1 2007 és 2008-as sikereit követően több zenei formációban is részt vett, mint a Connexion (2007), SunCity Tom Fort-al (2008-ban Németországban), és nemrég fejezte be első szóló albumát (Strong), ami a nyolcvanas évek dicso zenéjét, a trance és egy kicsit a rock elemeit ötvözi. 

Ha kíváncsi vagy az ex Bearforce1 tagra, látogass el a harmadik budapesti macitalálkozóraBudapest Bears Weekend

Pete Statham weboldala: www.pete-statham.nl

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?