David Goldenberg & Louis Kwong

Két izmos maci, két művész, fényképész. Davidet és Louist nem csak az köti össze, hogy hosszú ideje az izmos maci kedvelők örömére már nem kizárólag városokról, épületekről és csodálatos tájakról készítenek fényképeket, hanem mind gyakrabban egymásnak is modellt állnak, sőt videókat is készítenek egymásról, illetve közeli barátaikról.

Fényképeiken és videóikon (David Goldenberg: The fundoshi project) kiemelkedő szerepet kap a férfi test, sokszor a meztelenség, de ez mindig ízlésesen kerül tálalásra, gyakran épp csak sejtetve a „lényeget”.

Alkotásaik érzékiek, erotikusak, ebben az is szerepet játszik hogy Louis – aki ázsiai származású – otthoni barátaitól, családjától folyamatosan azt látta, hogy két férfi szerelme bűn, de legalábbis titkolandó dolog. Miután megismerte David-et, úgy érezte kettőjük őszinte kapcsolata alkalmas lehet arra, hogy megmutassa milyen két férfi gyengéd viszonya. Fényképeik és videóik egy része mindenképp Louis „önkifejezése”.

Kapcsolatukat Londonban hamarosan házassággal szeretnék szentesíteni.

Mindketten dolgoznak fényképészként, elérni őket a www.louiskwong.com és a www.davidgoldenberg.co.uk internetes címen lehet, ahol természetesen portfóliójuk is megtalálható. David Goldenberg néhány fényképe többek között helyet kapott Bruno Gmünder HAIR című könyvében is, melyben kizárólag szőrös férfiak portréi és rajzai szerepelnek.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?