Rob Kearney erőember hozzáment barátjához

Rob Kearney úgy ünnepelte a 2019-es Arnold Pro Strongman versenyen elért első helyezését hogy elvette szintén súlyemelő barátját Joey Aleixot.

A Sydneyban szombaton zajlótt selejtezőn Rob elnyerte az indulási jogot a 2020-as Arnold Pro Strongman World Championshipen mely társalapítója nem más mint Arnold Schwarzenegger.

Az esküvő másnap, vasárnap zajlott a Melbournehöz közeli Half Moon Beach-en a “megfelelő” fehér öltözékben. Schwarzenegger, a színész, volt kaliforniai kormányzó és a testépítő legenda, azon kevesek egyike volt, akik tudtak Rob és Joey házasságáról és aki személyesen is gratulált a friss párnak.

Rob Kearney 2014-ben kezdte profi súlyemelő karierrjét, és már akkor nyiltan vállalta meleg partnerét. Ő volt az első meleg a “Világ Legerősebb Embere” versenysorozatban, és egészen a dobogó másodig helyéig jutott ebben a sportágban.

Rob a szombati eredménnyel már kvalifikálta magát a 2020-as világ legerősebb embere világbajnokságra is.

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?