Rob Kearney erőember hozzáment barátjához

Rob Kearney úgy ünnepelte a 2019-es Arnold Pro Strongman versenyen elért első helyezését hogy elvette szintén súlyemelő barátját Joey Aleixot.

A Sydneyban szombaton zajlótt selejtezőn Rob elnyerte az indulási jogot a 2020-as Arnold Pro Strongman World Championshipen mely társalapítója nem más mint Arnold Schwarzenegger.

Az esküvő másnap, vasárnap zajlott a Melbournehöz közeli Half Moon Beach-en a “megfelelő” fehér öltözékben. Schwarzenegger, a színész, volt kaliforniai kormányzó és a testépítő legenda, azon kevesek egyike volt, akik tudtak Rob és Joey házasságáról és aki személyesen is gratulált a friss párnak.

Rob Kearney 2014-ben kezdte profi súlyemelő karierrjét, és már akkor nyiltan vállalta meleg partnerét. Ő volt az első meleg a “Világ Legerősebb Embere” versenysorozatban, és egészen a dobogó másodig helyéig jutott ebben a sportágban.

Rob a szombati eredménnyel már kvalifikálta magát a 2020-as világ legerősebb embere világbajnokságra is.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?