WoofSKN

Valószínűleg sokan gondolták már úgy, hogy szívesen hordanának egyedi, a maci identitásukat szolidan, vagy akár kicsit kihívóbban is kifejező ruhadarabokat és más kiegészítőket. A WoofSKN létrehozóit is valami ilyesmi motiválta amikor macis szimbólumokkal díszített pólókat hoztak létre. Eleinte csak saját, máshol nem kapható egyedi darabokról volt szó, de a siker és igény láttán lehetőséget adtak másoknak is, így nektek is hogy ilyen jó minőségű (gyakran prémium kategóriát képviselő) egyedi, magyarországi kereskedelmi forgalomba nem kapható macis pólóitok, vagy más kiegészítőitek (boxer, bögre stb.) legyen.

A minták minden esetben egyediek, kizárólag a Maci Boltban kaphatóak.

A kis tételben előállított, egyedi pólók, pulóverek, boxerek korlátozott ideig és számban kerülnek értékesítésre, a kínálat folyamatosan frissül, és mindenkor a macis közösség, és egyedi igényeknek megfelelően változik. Ezért ha van bármilyen ötletetek, vagy személyes kívánságotok, jelezzétek nekünk akár itt is, és mi megvalósítjuk!

Pólók esetében a méret S-3XL között változik, de póló típustól függően az egyes méretek más-más nagyságúak, ezért rendelés előtt nézzétek meg mekkora az adott mérető ruhadarab, erre ugyanis a shopban minden tételhez külön részletes leírás (mérettáblázat) található. (Uniszex típusnál kérhető nagyobb, 3XL, 4XL stb. is, amit a megrendelő lap megjegyzés mezőjébe kell feltüntetni.)

A WoofSKN – Maciviselet elérhetősége: woofskn.com

Rendeléseket Magyarországról, illetve a világ bármely pontjáról szívesen látjuk!

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?