Medvebulik

A nyáron bizonyára megszaporodnak majd az olyan macis események, amikre az oldal tagjai szívesen látogatnak. Korábban is volt egy hétvégi kempinges kezdeményezés pár éve (gaybears találkozó), a Medveklub őstörténetében is mintha lett volna néhány túrázás, kirándulás, még a kakaózás és a sörözés korszakok előtt. 

Itt az eseménynaptárban már van lehetőség arra, hogy kisebb nyitott házibulikat, maciesküvőket, bográcsozós hétvégéket vagy bármilyen hasonló közösségi megmozdulást meghirdessenek a tagok (szervezők). 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy 20-30 embernél több nemigen mozdul meg egy-egy felhívásra, de ez abból a szempontból jó, hogy lényegében ez házibuli szinten is kezelhető embertömeg. Arra alkalmasak a mindenféle apropóból összehozott események, hogy több csetelő társunkkal, régi vagy leendő szeretőnkkel, barátunkkal találkozzunk, vagy egyszerűen csak 5-6 új ember becsatlakozzon a baráti társaságunkba. 

Az is egy pozitív folyamat, hogy világot látott gaybears tagok bemutatják, hogy mit láttak máshol, ami kellemes volt. Medvetappancs például felhívta a figyelmet az angliai XXL-re, a Bear Pride-ra és más macis helyekre Londonban. 

Ha sokan követik ezt a példát, kialakulhatna itt a gaybears-en egy országjáró meg egy világjáró rovat. Addig is várjuk leendő eseményekről szóló vagy az elmúlt közösségi eseményekről szóló cikkeket, beszámolókat!

2010 április végétől eseménynaptárunkban csak azok az események szerepelnek, melyeket szervezői saját maguk bejegyeznek (esetleg egyéb megállapodás esetén minket erre megkérnek). Így kínálatunkban azok a bulik, rendezvények szerepelnek, melyre valóban várják a macikat és maci kedvelőket. Erről a lehetőségről a magyarországi és néhány külföldi meleg szórakozóhelyet is értesítettünk, a többi csak rajtuk – a szervezőkön – múlik. Események + esemény bejegyzése: gaybears.hu/events/

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

7 hozzászólás

  1. Hát a régi kecskeméti bulik, életem leg jobb bulijai voltak. Semmihez nem hasolíthatóan jobb volt mindennél. Talán a kulcszó az lenne hogy szinte családias, házibuli jellegűek voltak. Akkor még sokat utaztam azért hogy ott lehessek, és meg kell mondanom megérte. Azt hiszem valami ilyesminek kellene lennie a macibuliknak is. De ez csak a maciközösségen múlik. Úgyhogy aki teheti, és úgy érzi szeretne eljönni a következőre, az ne habozzon 1 percig se. Minden rajtunk múlik hogy alakítjuk a bulit.

  2. Sziasztok… feleleveníthetjük a hajdani kecskeméti sport hoteles meleg bulikat! Megnéztem az árakat: egy éjszaka reggelivel+IFA~ 7ezer forint fejenként. Csoportos foglalás esetén bizonyosan lehet alacsonyabb árat kalkulálni, így a fogyasztást beszámolva utazási költségek nélkül 10ezer forintra lehet kalkulálni egy buli költségét fejenként.

  3. Csak két fontos dolog. Ma tudtam meg egy szlovákiai barátomtól, hogy Győrben is van havonta meleg buli. A győri barátom erről még nem is hallott. (A múltkor a debrecenit hallottam.) 😀 Kecskemétről jut eszembe… Régen, vagy jó 10 évvel ezelőtt Kecskeméten rendkívüli bulik voltak a Sport Szállóban… Volt fergeteges műsor, kaja, pia, tánc, szilveszteri buli is. Emlékszem, gyakran jártunk oda, és Bp-ről is, meg az egész országból tömegesen jöttek a melegek “Kecsóra”. Sokszor nem is volt elég hely a szállodában. Nem tudom, ki szervezte ezt, de kár, hogy már nincs ilyen. (Nem mellékesen, Kecskemét az egyik kedvenc városom.)

  4. Országjáró bulik szervezésével is próbálkoztunk, ám ezeket mindig le kellet fújni a finanszírozási gondok miatt. Biztosan megtalálható az a forma és hely, amit mindenki meg bír fizetni… dolgozunk rajta.

  5. Sziasztok… örülök a kezdeményezésnek, mert itt Kecskeméten, túl vagyunk 3. melegbulinkon. A bulit meghívásos alapon szervezem, ám mégis nyitott, mert a meghívottak hoznak újabb barátokat. egy egy bulin 15-20an vagyunk jelen. a következő bulink nagy valószínűséggel május 29.-én lesz… még szavazásra vár az időpont. Legutóbbi összejövetelünkön leszbikus lányok is voltak, hallatlan jó hangulatban ökörködtünk. Néhányan műsorral is készülnek. A bulikat batyusra szervezem, ami azt jelenti, hogy mindenkinek kötelező hoznia egy számára kedvenc italt és ételt. Valóban nagyon értékesek ezek az összejövetelek, régi és új szeretőinkkel találkozhatunk, ismerkedhetünk. Születnek szerelmek, barátságok, néha érzelmi feszültségek, amik színesítik életünket.

  6. Napos időt 🙂 Csatlakozom az előttem szólóhoz, én spec Londonba nem nagyon jutok el… sok időm nincs rá, de az ismerd meg hazádat megmozdulás az határozottan jó gondolat, hiszen sok hely és látnivaló van itt nálunk is, amelyek mellett vagy elmegyünk vagy nem is tudunk róluk. De hogy miből mi lesz, azt jótékony balladai homály fedi még 😀

  7. Rendkívül jó ötlet a kisebb nyitott házibuli, maciesküvő stb., ilyesmi szervezésén már én is gondolkodtam. Nagy valószínűséggel valóban nem lennénk többen 30 főnél. A világot látott gaybears tagok tényleg bemutathatnák a világot, mivel egy londoni rendezvényre -szerintem- még kevesebben tudnak elmenni, mint egy maci házibulira. Az országjáró rovatnak elég sok értelmét látom, egy itteni barátomtól tudom, hogy Debrecenben például van meleg buli. Ez azért érdekes, mert egy másik debreceni barátom ezt nem is hallotta, tőlem tudta meg. 😀

Vélemény, hozzászólás?