Jubilál a Medveklub

A Medveklubról több alkalommal írtunk már itt a GayBears-en, elsőként talán megalakulásának 10. évfordulóján, és alig egy hónapja ismét, a Medvefarsang kapcsán, most viszont az újabb, az Action bárban márciusban első évfordulóját ünneplő macibuli alkalmából beszélgettünk Zolival, a Medveklub bulik szervezőjével.

GayBears: Szia! Először is Boldog első évfordulót szeretnék kívánni!

Zoli: Köszönöm szépen! Megmondom őszintén csak remélni mertem, hogy elérjük ezt a magas „kort”! Tavaly amikor az Action Bar vezetőjével kitaláltuk a bulit, nem igen terveztünk előre. Komolyan meglepődtem amikor az első alkalommal szinte telt házat produkáltunk az Action-ben.

GayBears: Apropó, miért az Action?

Zoli: Medveklub party múltja a másik hasonló profilú bárhoz köthető. Olyan
helyet kerestem, amelyik otthonosabb, de kb. ugyanazok a lehetőségek adottak. Az árak elfogadhatóak, van színpad, tánctér, kellemes bár és persze a videószoba a hozzátartozó sötét oldallal!

GayBears: Ez fontos? Nem gondolod, hogy van aki emiatt nem megy buliba?

Zoli: Tapasztalataim szerint szükséges. Szerencsére senkinek semmi sem kötelező! Olyan a bár elrendezése hogy hátra tényleg csak annak kell mennie aki akar.

GayBears: Hogyan alakultak a programok?

Zoli: Vegyesen. Próbáltam mindig kitalálni valami újat! Vannak állandó fellépők Holaca és Dönci személyében. Ők a macisabb vonalat képviselik, Általában fellép a ház egyik táncosa és próbálunk a felnőtt filmek sztárjaiból is válogatni. Legutóbb Randy Jones táncolt nekünk. Alkalmanként van extra program is. Pl: Karaoke, Vizespoló verseny, legutóbb pedig jelmezversenyt rendeztünk.

GayBears: Együtt működsz más medvés fórumokkal?

Zoli: Természetesen igen. Mondhatom a gaybears.hu nélkül kevéssé lenne sikeres ez a sorozat. Együtt működünk még a BudapestBears-el és a Magnumszaunával. Tavaly a GayBears, a Medveklub és a BudapestBears közös szervezésében valósult meg a 2. Mr. Bear Hungary választás (Mr. Cub és Mr. Bear Hungary 2011). Természetesen az idén is folytatni szeretnénk.

GayBears: Térjünk vissza az Medveklub bulikhoz. Korban milyen az összetétel?

Zoli: Vegyes. Örömmel tapasztaltam hogy nem csak fiatalok járnak. 20-60 év között mindenféle emberrel találkoztam már a bulikban.

GayBears: Mikor lesz a szülinap és mik lesznek a programok?

Zoli: Március 14.-én tartjuk ami ugyan hétfő de 15.-e ugye munkaszüneti nap. A legnagyobb siker tavaly a Karaoke volt, ezért megint meghívtuk Bearface-t hogy énekeljen és énekeltessen. Születésnapot nem tarthatunk torta nélkül, úgyhogy az is lesz. Természetesen az ajtóban mindenkit Welcome itallal várunk.

GayBears: Köszönöm az interjút, és sok születésnapot kívánok még nektek!

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?