Jubilál a Medveklub

A Medveklubról több alkalommal írtunk már itt a GayBears-en, elsőként talán megalakulásának 10. évfordulóján, és alig egy hónapja ismét, a Medvefarsang kapcsán, most viszont az újabb, az Action bárban márciusban első évfordulóját ünneplő macibuli alkalmából beszélgettünk Zolival, a Medveklub bulik szervezőjével.

GayBears: Szia! Először is Boldog első évfordulót szeretnék kívánni!

Zoli: Köszönöm szépen! Megmondom őszintén csak remélni mertem, hogy elérjük ezt a magas „kort”! Tavaly amikor az Action Bar vezetőjével kitaláltuk a bulit, nem igen terveztünk előre. Komolyan meglepődtem amikor az első alkalommal szinte telt házat produkáltunk az Action-ben.

GayBears: Apropó, miért az Action?

Zoli: Medveklub party múltja a másik hasonló profilú bárhoz köthető. Olyan
helyet kerestem, amelyik otthonosabb, de kb. ugyanazok a lehetőségek adottak. Az árak elfogadhatóak, van színpad, tánctér, kellemes bár és persze a videószoba a hozzátartozó sötét oldallal!

GayBears: Ez fontos? Nem gondolod, hogy van aki emiatt nem megy buliba?

Zoli: Tapasztalataim szerint szükséges. Szerencsére senkinek semmi sem kötelező! Olyan a bár elrendezése hogy hátra tényleg csak annak kell mennie aki akar.

GayBears: Hogyan alakultak a programok?

Zoli: Vegyesen. Próbáltam mindig kitalálni valami újat! Vannak állandó fellépők Holaca és Dönci személyében. Ők a macisabb vonalat képviselik, Általában fellép a ház egyik táncosa és próbálunk a felnőtt filmek sztárjaiból is válogatni. Legutóbb Randy Jones táncolt nekünk. Alkalmanként van extra program is. Pl: Karaoke, Vizespoló verseny, legutóbb pedig jelmezversenyt rendeztünk.

GayBears: Együtt működsz más medvés fórumokkal?

Zoli: Természetesen igen. Mondhatom a gaybears.hu nélkül kevéssé lenne sikeres ez a sorozat. Együtt működünk még a BudapestBears-el és a Magnumszaunával. Tavaly a GayBears, a Medveklub és a BudapestBears közös szervezésében valósult meg a 2. Mr. Bear Hungary választás (Mr. Cub és Mr. Bear Hungary 2011). Természetesen az idén is folytatni szeretnénk.

GayBears: Térjünk vissza az Medveklub bulikhoz. Korban milyen az összetétel?

Zoli: Vegyes. Örömmel tapasztaltam hogy nem csak fiatalok járnak. 20-60 év között mindenféle emberrel találkoztam már a bulikban.

GayBears: Mikor lesz a szülinap és mik lesznek a programok?

Zoli: Március 14.-én tartjuk ami ugyan hétfő de 15.-e ugye munkaszüneti nap. A legnagyobb siker tavaly a Karaoke volt, ezért megint meghívtuk Bearface-t hogy énekeljen és énekeltessen. Születésnapot nem tarthatunk torta nélkül, úgyhogy az is lesz. Természetesen az ajtóban mindenkit Welcome itallal várunk.

GayBears: Köszönöm az interjút, és sok születésnapot kívánok még nektek!

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?