Meleg macik Londonban

Volt szerencsém Londonban tölteni az elmúlt nyarat. Mindig is lenyűgözött az a város. Hatalmas, lüktető egy igazi metropolisz annak minden pozitívumával. Ezekhez a dolgokhoz sorolhatjuk a meleg életet és ezen belül a macik világát. Jó néhány hely áll a magunkfajta szőrös, testes férfiak rendelkezésére. Meleg medvének vagy chaser-nek lenni Londonban igazán jó dolog. Pubok, klubok, szaunák várják a szórakozni vágyókat. Most 2 helyet mutatok be kedves olvasó! Azt hiszem mindkettő emblematikus az európai meleg kultúrában.

King’s Arms

Első a King’s Arms, a Soho szélén pár percre az Oxford Circus-töl található a Poland Street-en. Tradicionális Angol Pub amely valamikor a 80-as években vált meleg hellyé, mint a Soho-ban sok másik. Kopottas berendezés, padlószőnyeg és a falon a pub történetének fotói láthatóak. A légkör kellemes, halk zene szól és általában mindig van bent valaki. Kora délutántól este 11-ig tart nyitva. Hétvégén kicsit tovább. Pénteken este ha befordulsz a Poland street-re már az utcán nagy tömeget fogsz megpillantani.

Hála a dohányzási tilalomnak csak az utcán lehet szívni a bagót, ezért is van sok ember a bejárat előtt. Szombaton Dj szórakoztatja a vendégeket, de táncolni ott még soha senkit nem láttam. A hely nagy napja a Vasárnap. Ezen az estén Karaoke a program. Általában tömeg van és elképesztően szexi medvék és rajongók énekelnek magas színvonalon. Jivin Julie a hangmester de ő általában nem jut mikrofonhoz, mert fiuk nagyon szeretnek énekelni. A többi meleg karaoke műsortól eltérően itt nem az Abba vagy a musical-ek világa a sláger hanem rock-osabb férfiasabb vonal jellemző. Záróakkordként általában a Teddy Bear song szól aminek van egy egyszerű de vicces koreográfiája. Ha arra jár valaki mindenképpen ajánlom!

23 Poland Street, London, W1F 8QJ
www.kingsarms-soho.co.uk
Sör £3, Üdítő £2, Rövid £3

XXL London

Európa, de legalábbis Anglia legnagyobb macis találkozóhelye. London Bridge-től pár perc séta és máris eléred a helyet. Egy nagy parkoló végében a vasúti felüljáró alatt alakították ki a szórakozóhelyet. Az igen drága belépő befizetése után az előtérben találjuk magunkat, ahol a nagyobbik bárpult található.

A hely 3 tánctérrel, 2 bárral és egy meglehetősen nagyméretű sötétszobával rendelkezik.

Zeneileg is 3 stílussal találkozhatunk. A Nagyteremben elektronikus, slágeres mai zenék az uralkodóak. A hátsó kissé retro hangulatú bárnál a régebbi számok szólnak. Itt hallhatunk Abba-t, Depech Mode-ot, Madonnat, Kylie-t. A 3. terem az igazan progressive house zenék kedvelőinek kínál talpalávalót.

Szombatonként 1.000 – 2.000 medve tölti a klubban az időt. Itt minden típus megtalálható. Chubby-tól a vékony chaser-ekig, de musclebear-ekben sincs hiány… Ezen a helyen lehetsz fesztelen. Ha meleged van dobd le a polót, és táncolj félmeztelenül de ha csak egy jock strap-ben érzed jól magad azzal sincs baj. Dohányozni itt sem lehet csak a teraszokon. Külsőre a hely igen csúnya hiszen egy vasúti átjáró alatt lett kialakítva. Ez általában nem zavar senkit a szórakozásban. Ha meleg mackó vagy chaser vagy akkor a hely, kötelező!

51-53 Southwark Street, SE1 1TE, London
www.xxl-london.com
Nyitva Szerdán 22-03 és Szombaton 21-06 óra között.
Sőr £3 , Üdítő £2-4, Rövidek £4
Belépő: £13 (vendégeknek), £8 (tagoknak)

Egyszer egy barátom megkérdezte, hogy az XXL olyan e mint a mennyország. 4 hónapon keresztül minden szombaton a pult mögött álltam, és állíthatom egyetlen angyallal sem találkoztam, viszont sokféle módón lehet bűnbe esni. Mindenkinek ajánlom, aki Londonban megfordul, de csakis óvatosan. Londonban igen nagy a veszély mindenféle fertőzések beszerzésére.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?