Meleg macik Londonban

Volt szerencsém Londonban tölteni az elmúlt nyarat. Mindig is lenyűgözött az a város. Hatalmas, lüktető egy igazi metropolisz annak minden pozitívumával. Ezekhez a dolgokhoz sorolhatjuk a meleg életet és ezen belül a macik világát. Jó néhány hely áll a magunkfajta szőrös, testes férfiak rendelkezésére. Meleg medvének vagy chaser-nek lenni Londonban igazán jó dolog. Pubok, klubok, szaunák várják a szórakozni vágyókat. Most 2 helyet mutatok be kedves olvasó! Azt hiszem mindkettő emblematikus az európai meleg kultúrában.

King’s Arms

Első a King’s Arms, a Soho szélén pár percre az Oxford Circus-töl található a Poland Street-en. Tradicionális Angol Pub amely valamikor a 80-as években vált meleg hellyé, mint a Soho-ban sok másik. Kopottas berendezés, padlószőnyeg és a falon a pub történetének fotói láthatóak. A légkör kellemes, halk zene szól és általában mindig van bent valaki. Kora délutántól este 11-ig tart nyitva. Hétvégén kicsit tovább. Pénteken este ha befordulsz a Poland street-re már az utcán nagy tömeget fogsz megpillantani.

Hála a dohányzási tilalomnak csak az utcán lehet szívni a bagót, ezért is van sok ember a bejárat előtt. Szombaton Dj szórakoztatja a vendégeket, de táncolni ott még soha senkit nem láttam. A hely nagy napja a Vasárnap. Ezen az estén Karaoke a program. Általában tömeg van és elképesztően szexi medvék és rajongók énekelnek magas színvonalon. Jivin Julie a hangmester de ő általában nem jut mikrofonhoz, mert fiuk nagyon szeretnek énekelni. A többi meleg karaoke műsortól eltérően itt nem az Abba vagy a musical-ek világa a sláger hanem rock-osabb férfiasabb vonal jellemző. Záróakkordként általában a Teddy Bear song szól aminek van egy egyszerű de vicces koreográfiája. Ha arra jár valaki mindenképpen ajánlom!

23 Poland Street, London, W1F 8QJ
www.kingsarms-soho.co.uk
Sör £3, Üdítő £2, Rövid £3

XXL London

Európa, de legalábbis Anglia legnagyobb macis találkozóhelye. London Bridge-től pár perc séta és máris eléred a helyet. Egy nagy parkoló végében a vasúti felüljáró alatt alakították ki a szórakozóhelyet. Az igen drága belépő befizetése után az előtérben találjuk magunkat, ahol a nagyobbik bárpult található.

A hely 3 tánctérrel, 2 bárral és egy meglehetősen nagyméretű sötétszobával rendelkezik.

Zeneileg is 3 stílussal találkozhatunk. A Nagyteremben elektronikus, slágeres mai zenék az uralkodóak. A hátsó kissé retro hangulatú bárnál a régebbi számok szólnak. Itt hallhatunk Abba-t, Depech Mode-ot, Madonnat, Kylie-t. A 3. terem az igazan progressive house zenék kedvelőinek kínál talpalávalót.

Szombatonként 1.000 – 2.000 medve tölti a klubban az időt. Itt minden típus megtalálható. Chubby-tól a vékony chaser-ekig, de musclebear-ekben sincs hiány… Ezen a helyen lehetsz fesztelen. Ha meleged van dobd le a polót, és táncolj félmeztelenül de ha csak egy jock strap-ben érzed jól magad azzal sincs baj. Dohányozni itt sem lehet csak a teraszokon. Külsőre a hely igen csúnya hiszen egy vasúti átjáró alatt lett kialakítva. Ez általában nem zavar senkit a szórakozásban. Ha meleg mackó vagy chaser vagy akkor a hely, kötelező!

51-53 Southwark Street, SE1 1TE, London
www.xxl-london.com
Nyitva Szerdán 22-03 és Szombaton 21-06 óra között.
Sőr £3 , Üdítő £2-4, Rövidek £4
Belépő: £13 (vendégeknek), £8 (tagoknak)

Egyszer egy barátom megkérdezte, hogy az XXL olyan e mint a mennyország. 4 hónapon keresztül minden szombaton a pult mögött álltam, és állíthatom egyetlen angyallal sem találkoztam, viszont sokféle módón lehet bűnbe esni. Mindenkinek ajánlom, aki Londonban megfordul, de csakis óvatosan. Londonban igen nagy a veszély mindenféle fertőzések beszerzésére.

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?