A Medveklub első 10 éve

Kb. 10 évvel ezelőtt fedeztem fel, hogy vannak hozzám hasonló melegek. Nem csak a bártündérek, travik és az izmos fiuk léteznek ebben a világban. Akkoriban találtam rá az internetre és persze az online társkeresésre is. Így fedeztem fel az IRC-t és azon belül e medvebarlang szobát. Már működött egy ideje de számomra nagy élmény volt. Végre nem negatívum a súlyfelesleg és a szőrös test.

Néhány nicket megemlítenék akkoriból: leather, pmaci, mkv, rodane, gepárd, teddybear, hoskins, macko, blaz, budapestbear, art, citybear és még sokan … Elnézést azoktól akinek hirtelen nem jutott eszembe a neve. Sajnos van olyan is aki már nincs közöttünk. Hamarosan találkozót is szerveztek az akkori tagok ami Kakaózás néven híresült el. A Puskin mozi kávézójában találkoztunk. A jel egy mackó volt az asztaltál közepén.

Ha jól emlékszem akkor havi rendszerességgel ittuk a kakaót és egy elég nagy társaság alakult ki. Pár hónap után a Linzer nick-en futó fiú munkahelyére jártunk valahová a belvárosban. Activity-vel és egyéb mókákkal töltöttünk néhány Vasárnap délutánt. A medvebarlang szoba továbbra is működött de sajnos az azonos nevű domain mér foglalt volt. Ekkor választottuk a Medveklub nevet és ezután létre jött a medveklub honlap is. 2004 nyarán tartottuk az első Medveklub party-t a CoXx bárban. A nagy meleg ellenére sokan eljöttek és a hangulat is remek volt. Sokáig havi rendszerességgel  ment  a buli. Nagyobb alkalmakkor műsor és tombola  is volt. Léptek fel énekesek, Sergio Soldi pornosztár, Mattias a mackótravi és egyszer még a Londoni barataim is énekeltek. Nem sokkal a bulik beindulása után találtuk ki a ma is működő sörözéseket. Azóta is minden szerdán összejövünk néhány italra. Következő lépés a Medvetánc volt a Bamboo nevű ma már nem létező szórakozóhelyen. Sajnos nem lett túl sikeres a vállalkozás. Talán a pénteki nap miatt, talán a hely miatt. Nem tudom. Később a CoXx-os bulikkal sem tudtunk foglalkozni és a medveklub honlap is megszűnt. Ennyi az elsõ 10 év, de szerencsére nincs vége! Március 14-én a történet talán folytatódik az Action Bárban. Várunk Mindenkit Szeretettel. 

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?