A Medveklub első 10 éve

Kb. 10 évvel ezelőtt fedeztem fel, hogy vannak hozzám hasonló melegek. Nem csak a bártündérek, travik és az izmos fiuk léteznek ebben a világban. Akkoriban találtam rá az internetre és persze az online társkeresésre is. Így fedeztem fel az IRC-t és azon belül e medvebarlang szobát. Már működött egy ideje de számomra nagy élmény volt. Végre nem negatívum a súlyfelesleg és a szőrös test.

Néhány nicket megemlítenék akkoriból: leather, pmaci, mkv, rodane, gepárd, teddybear, hoskins, macko, blaz, budapestbear, art, citybear és még sokan … Elnézést azoktól akinek hirtelen nem jutott eszembe a neve. Sajnos van olyan is aki már nincs közöttünk. Hamarosan találkozót is szerveztek az akkori tagok ami Kakaózás néven híresült el. A Puskin mozi kávézójában találkoztunk. A jel egy mackó volt az asztaltál közepén.

Ha jól emlékszem akkor havi rendszerességgel ittuk a kakaót és egy elég nagy társaság alakult ki. Pár hónap után a Linzer nick-en futó fiú munkahelyére jártunk valahová a belvárosban. Activity-vel és egyéb mókákkal töltöttünk néhány Vasárnap délutánt. A medvebarlang szoba továbbra is működött de sajnos az azonos nevű domain mér foglalt volt. Ekkor választottuk a Medveklub nevet és ezután létre jött a medveklub honlap is. 2004 nyarán tartottuk az első Medveklub party-t a CoXx bárban. A nagy meleg ellenére sokan eljöttek és a hangulat is remek volt. Sokáig havi rendszerességgel  ment  a buli. Nagyobb alkalmakkor műsor és tombola  is volt. Léptek fel énekesek, Sergio Soldi pornosztár, Mattias a mackótravi és egyszer még a Londoni barataim is énekeltek. Nem sokkal a bulik beindulása után találtuk ki a ma is működő sörözéseket. Azóta is minden szerdán összejövünk néhány italra. Következő lépés a Medvetánc volt a Bamboo nevű ma már nem létező szórakozóhelyen. Sajnos nem lett túl sikeres a vállalkozás. Talán a pénteki nap miatt, talán a hely miatt. Nem tudom. Később a CoXx-os bulikkal sem tudtunk foglalkozni és a medveklub honlap is megszűnt. Ennyi az elsõ 10 év, de szerencsére nincs vége! Március 14-én a történet talán folytatódik az Action Bárban. Várunk Mindenkit Szeretettel. 

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?