Dave Marshall

A most 29 éves Dave Marshall egy ausztráliában élő meleg birkózó. Ismertté azáltal vált hogy apja öngyilkosságát követően létrehozott egy OnlyFans profilt, ahol a regisztrált tagok meghatározott összegért cserébe nézhetik az általa készített felnőttfilm-kategóriás fotókat és videókat.

Dave az elmúlt időszakban átszámítva több, mint egymillió forintot gyűjtött össze, amelyet teljes egészében a Beyond Blue, öngyilkosság megelőzésével foglalkozó szervezetnek ajánlott fel. Miután értesültek arról, hogy az adomány amatőr pornófilmből származik és kérték Marshall-t annak visszavonására.

Döntését követően felkeresett egy másik, mentális egészséggel foglalkozó központot, akik örömmel fogadták el a felajánlott összeget, amely immár több, mint kétmillió forintra rúg. Dave ugyanis úgy döntött, megduplázza az adományt.

Ez a pénz a közösségtől származik, amely így szeret és támogat engem én pedig ilyen módon adom vissza

– nyilatkozta.

Dave Marshall 25 éves koráig heteroszexuális kapcsolatban élt, barátnője volt. A középiskolában randizott fiúkkal is, de mindig titokban. Környezete ezt sosem tudta.

10 éves kora óta áhítózott arról hogy birkózó legyen, ezért járt gyúri heti 2-4 alkalommal és egyzőterembe is rendszeresen.

Ám álma csak 2015-ben, 26 évesen vált valóra. Ekkor bújt elő. Coming Out-ja családja körében semmilyen negatív változással nem járt, barátnőjével is szakított. Azóta csak fiúkkal ismerkerik és főállású birkózó.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?