Dave Marshall

A most 29 éves Dave Marshall egy ausztráliában élő meleg birkózó. Ismertté azáltal vált hogy apja öngyilkosságát követően létrehozott egy OnlyFans profilt, ahol a regisztrált tagok meghatározott összegért cserébe nézhetik az általa készített felnőttfilm-kategóriás fotókat és videókat.

Dave az elmúlt időszakban átszámítva több, mint egymillió forintot gyűjtött össze, amelyet teljes egészében a Beyond Blue, öngyilkosság megelőzésével foglalkozó szervezetnek ajánlott fel. Miután értesültek arról, hogy az adomány amatőr pornófilmből származik és kérték Marshall-t annak visszavonására.

Döntését követően felkeresett egy másik, mentális egészséggel foglalkozó központot, akik örömmel fogadták el a felajánlott összeget, amely immár több, mint kétmillió forintra rúg. Dave ugyanis úgy döntött, megduplázza az adományt.

Ez a pénz a közösségtől származik, amely így szeret és támogat engem én pedig ilyen módon adom vissza

– nyilatkozta.

Dave Marshall 25 éves koráig heteroszexuális kapcsolatban élt, barátnője volt. A középiskolában randizott fiúkkal is, de mindig titokban. Környezete ezt sosem tudta.

10 éves kora óta áhítózott arról hogy birkózó legyen, ezért járt gyúri heti 2-4 alkalommal és egyzőterembe is rendszeresen.

Ám álma csak 2015-ben, 26 évesen vált valóra. Ekkor bújt elő. Coming Out-ja családja körében semmilyen negatív változással nem járt, barátnőjével is szakított. Azóta csak fiúkkal ismerkerik és főállású birkózó.

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?