A GayBears-ről

A GayBears 2003-ban alakult mint meleg társkereső és maci portál. A magyar maci társkereső 2007-ben rendezte első programját, GayBears Találkozó néven. Az első magyar macitalálkozónak egy délegyházi kemping adott otthont, ahol 2 napot tölthettünk el.

A következő években számos macibulit szerveztünk pl. a budapesti Erotika Centrumban, majd az újraéledő Medveklub bulikat is támogattuk. 2010-ben pedig a BudapestBears, Medveklub és a GayBears együttműködésével került megrendezésre a Budapest Bears Weekend nevet viselő nemzetközi macitalálkozó Budapesten.

A GayBears növekvő népszerüsége 2010-ben megkövetelte hogy nemzetközi vizekre evezzünk, így ekkor alapítottuk a WOOFdate nemzetközi maci társkeresőt.

2011-ben a GayBears és a WOOFdate egyesült, az év végétől a magyar GayBears oldalt a woofdate.hu váltotta, aminek angol verziója a WOOFdate.com címen érhető el. Magyarország meleg portáljai közül elsőként a GayBears indította el mobiltelefonokra optimalizált oldalát.

2011-től a magyar macik már egyedi, sehol máshol nem kapható macis termékeket is vásárolhatnak. Az első magyar maci bolt online érhető el a woofguy.com weboldalon. Termékeink online házhozszállítással rendelhetőek.

2015 januárjában a gaybears.hu új életre kelt. A korábbi archívumunk felhasználásával egy meleg macis blogot indítottunk. A korábbi hagyományainknak megfeleően nagy hangsúlyt fegtetve a képekre és a meleg maci közösség bemutatására.

2018 december 15-én portálunk új helyen több tartalmat és megújúlt külsőt kapott. Ismét biztosítjuk a sokáig kényszerűen mellőzött kommentelési lehetőséget is.