Mr. Gay Hungary 2018

10 év kihagyás után rendezték meg újra a Mr. Gay Hungary 2018-at, Magyarország meleg szépségversenyét, hogy kiválasszák azt a férfit, aki Magyarországot képviselheti majd az áprilisi világversenyen, Fokvárosban.

Az est házigazdája a szélesebb közönség által is jól ismert transzvesztita, Lady Dömper volt, a szabályok pedig csak a 18. életév betöltését kötötték ki. A döntőbe bekerült hét versenyzőt előzetesen egy szakmai zsűri választotta ki, ők négy különböző ruhában vonultak fel az este folyamán.

Az indulók, a zsűri és a közönség között is lehetett találni ismerős arcokat. Az egyik döntős nem volt más, mint a Feleségek Luxuskivitelben egyik stílustanácsadója, Pusztai Olivér, aki Köllő Babettet öltöztette, illetve szabta át a műsor folyamán. Babett a nézők között szurkolt Olivérnek, míg a zsűri elnöke Péterfy Bori volt.

A győztes Pusztai Olivér lett, akinek ezúton is gratulálunk. Ő, vagyis már hivatalosan is Mr. Gay Hungary 2018 képviselheti hazánkat a nemzetközi versenyen a dél-afrikai Fokvárosban.

Forrás: zoom.hu és humenonline.hu

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?