Bezárt a Funny Carrot

Hónapokon keresztül fosztogatta a vendégeit egy budapesti  meleg szórakozóhely tulajdonosa és három alkalmazottja a rendőrség gyanúja szerint. Négy ember ellen indult eljárás: a tulajdonos, a 34 éves S. Tamás, valamint a 37 éves O. Sándor, a 29 éves S. Irén és egy 27 éves kurdi lakos ellen, írja a Police.hu

A rendőrség szerint három hónapon keresztül dolgozott a csapat azzal a módszerrel, hogy bódítószert kevertek a vendégeik italába, majd miután elkábultak, és nem tudtak védekezni, elvették tőlük a pénzüket, a bankkártyáikat, a mobiltelefonjukat és a személyes irataikat is. Előfordult többször az is, hogy a kábult vendéget hazakísérték, és otthonában fosztották ki, teszi hozzá a rendőrségi közlemény.

A rendőrök végül vasárnapra virradó éjszaka, nem sokkal éjfél után csaptak le a klubra a NAV munkatársaival közösen, ugyanis a helyen előfordult túlszámlázás is. S. Tamást és két alkalmazottját a helyszínen fogták el. A negyedik embert, O. Sándort fél órával később, józsefvárosi lakásán érték utol. A klub átvizsgálásakor mobiltelefonokat és sok személyes iratot foglaltak le, magyart és külföldit egyaránt. 

A tulajdonost még ráadásul prostitúció elősegítésével is meggyanúsították, a rendőrök szerint férfiakat foglalkoztatott, akik anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szolgáltatást nyújtottak a vendégeknek. S. Tamást és O. Sándort őrizetbe vették, és indítványozták az előzetes letartóztatásukat is.

Forrás: index.hu

Nem hivatalos információink szerint az eset a Habroló szomszédságában lévő Funny Carrot nevű meleg bárban történt.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?