Chris Miklós

A maci közösséget sokkolta a hír, hogy a népszerű modell, Chris Miklós (1974-2014) tragikus hírtelenséggel elhunyt. Miklóst álmában egy szívroham vitte el. A 40 éves Chris modellkedett a Modern Bear, Mack Sturgis, Atlasmen studióknak, és együtt dolgozott a Burly Shirts-nek is mint ruhamodell. Szerepelt többek közt Doug Strahm “Better this way” videóklippjében, és Pete Statham “Bear for Life” című videójában is.

Chris a Egyesült Államokban szerezte diplomáját (University of Akron), majd pedig a hadseregben szolgált. Leszerelését követően klinikai munkatársként dolgozott, kisérleti stádiumban lévő gyógyszerek tesztelésében vett részt, köztük HIV gyógyszerekében is.

Népszerűségre azonban modellkedése révén tett szert, láthattuk többek között Blake Little és Michael Alago képsorozatain. Legutóbbi munkája egy adománygyűjtő naptár lett volna közösen a Bear World Magazinnal. A projektet Chris halálával leállították.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Hozzászólás

  1. “Szakmálya szerint klinikai munkatársként dolgozott..” – Ha már ilyen híres ember volt tanuljuk már meg helyesen írni a nekrológját. A “szakmája” szót még mindig J-vel írják.

Vélemény, hozzászólás?