Végleg bezárt az Action Bár

Végleg bezárt Budapesten a Kálvin tér közelében, a Magyar utcában található Action Bar. Az üzlethelyiség tulajdonjogát, pedig a hely üzemeltetője mindenki Öcsije visszaadta az önkormányzatnak, mellyel egy korszak ért véget Budapesten.

A szórakozóhely a fénykorát a 2000-es évek elején élte. Az Action a szexszelős szórakozóhelyek egyik legelsője volt Budapesten, rengeteg törzsvendéggel. Sokan vidékről jártak fel, csak azért, hogy eljussanak egy igazi fővárosi cruising bárba. A vendégkör főleg magyarokból állt, de nyáron illetve decemberben rengeteg külföldi megfordult a helyen.

Emlékezetesek voltak a hétvégi bulik, főleg a szombatok és a meleg macik számára a Medvleklub macibulijai. Sokan még szilvesztert is ott töltötték. És ki ne emlékezne a legendás csapatra. Emilkére a ruhatárból, aki néha be-be osont a sötétszobába egy-két numerára. Bélára a pultosra, akit nem a megnyerő modora miatt szerettünk. Gyulára, aki az italkártyákat osztotta, valamint a házigazdára, akit mindenki csak Öcsiként ismert.

Néhány éve veszített népszerűségéből a szórakozóhely, de Öcsi sok ügyes húzással ismét felvirágoztatta a helyet. Szinte nem volt olyan, amit ne próbáltak volna meg. Kibővült a sötétszoba, felújították a mosdót, sőt látványvizelde lett a piszoárok helyén. Átépítették a pultot, tematikus műsorok mentek. Volt orálakadémia, bárki orálisan kényeztethette az óriásfarkú fellépőket.

Minden úgy tűnt néhány éve, hogy túlélte a hely a krízist, és ismét virágzó időszak jön, ám nem így lett. A törzsvendégek megcsappantak, a fiatalok, pedig nem az Actiont választották, a 30-as 40-es korosztály java, pedig külföldre költözött, vagy egész egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy bárhova is lejárjon.

Először úgy volt, hogy hétfőn kedden és szerdán zárva lesznek, de hétvégére kinyitnak, de Öcsi meggondolta magát, és úgy döntött végleg bezárja a helyet.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?