EBMC’10

Az EBMC – European Bears & Big Men’s Convergence – Európa legrégebbi a macis és duci meleg férfiaknak létrehozott eseménye. 1990-ben indult útjára, létrehozója Philippe, aki az Egyesült Államokból érkezett Európába a nyolcvanas évek végén, és lényegében õ illetve egyesülete révén kiadványai honosították meg Nyugat-Európában a „chubby” kultúrát.

1991-ben volt az első EBMC belgiumban, majd több sikeres találkozó után már más-más európai városban rendezték meg évente, eddig házigazda volt Brüsszel, Barcelona, Berlin, Budapest, Lisszabon, Rodosz, és most Prága.

Budapesten 2001-ben volt az EBMC (316 részvevővel), Brüsszel pedig rendszeresen helyszíne a találkozónak (ahol 300-400 maci és pufi pasi jelenik meg, sokan Amerikából), idén pedig Prága ad otthont a nemzetközi bulinak november 11-16. között, amire 38 különböző országból számítanak több száz résztvevőre.

Az öt napos rendezvény csak előreváltott jegyekkel látogatható. 5 csomag közül lehet választani, a legolcsóbb 150 Euro, ami a szállást és néhány ismerkedési lehetőséget tartalmaz, a mindent – ingyenes ételt és italt a bulikon is – magában foglaló csomag ára 340 Euro (elővételben november 8-ig.).

2010 után legközelebb 2012-ben lesz EBMC! És ezután minden második évben számíthatunk csak az European Bears & Big Men’s Convergence összehívására.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?