EBMC’10

Az EBMC – European Bears & Big Men’s Convergence – Európa legrégebbi a macis és duci meleg férfiaknak létrehozott eseménye. 1990-ben indult útjára, létrehozója Philippe, aki az Egyesült Államokból érkezett Európába a nyolcvanas évek végén, és lényegében õ illetve egyesülete révén kiadványai honosították meg Nyugat-Európában a „chubby” kultúrát.

1991-ben volt az első EBMC belgiumban, majd több sikeres találkozó után már más-más európai városban rendezték meg évente, eddig házigazda volt Brüsszel, Barcelona, Berlin, Budapest, Lisszabon, Rodosz, és most Prága.

Budapesten 2001-ben volt az EBMC (316 részvevővel), Brüsszel pedig rendszeresen helyszíne a találkozónak (ahol 300-400 maci és pufi pasi jelenik meg, sokan Amerikából), idén pedig Prága ad otthont a nemzetközi bulinak november 11-16. között, amire 38 különböző országból számítanak több száz résztvevőre.

Az öt napos rendezvény csak előreváltott jegyekkel látogatható. 5 csomag közül lehet választani, a legolcsóbb 150 Euro, ami a szállást és néhány ismerkedési lehetőséget tartalmaz, a mindent – ingyenes ételt és italt a bulikon is – magában foglaló csomag ára 340 Euro (elővételben november 8-ig.).

2010 után legközelebb 2012-ben lesz EBMC! És ezután minden második évben számíthatunk csak az European Bears & Big Men’s Convergence összehívására.

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?