Mr. BearScotts

Minden év októberében rendezik meg a BearScots macis hétvégét. A Skóciai Edinburgban idén 20. évfordulóját ünneplő esemény keretében most is megválasztották Skócia leszebb macikóját, aki a 30 éves Londoni kismackó, Andrew lett.

Andrew, aki süket, azt szeretné ha a halló és süket medvék könnyebben komunikálhatnának egymással. Ennek érdekében a fesztivál részvevőinek rövid jelbeszéd “leckét” is felajánlott.

A hosszú hétvége pénteken egy üdvözlő fogadással indult a CC Blooms bárban, amihez egy piactér is kapcsolúdott a macis termékeket kínálóknak.

Szombat adta a legtöbb programot, kezdve a villás reggelivel, városnézéssel és medencepartival., majd az elmaradhatatlan macibulival a világ minden tájáról érkező medvékkel, bocsokkal és maci rajongókkal.

Az esemény csúcspontja minden évben a Mr. BearScots választás. Idén 7 csodás medvebocs, maci és papamaci szált versenybe a 2019-es év legszabb Skót maci címért.

Az esemény végén a jelenlévők 750.000 Ft-nak megfelelő öszzeget gyűjtöttek össze egy helyi ifjúségi meleg szervezet támogatására. A szervezők pedig biztosítottak mindenkit hogy 2020-ban is lesz BearScotts Fesztivál!

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?