Mr. BearScotts

Minden év októberében rendezik meg a BearScots macis hétvégét. A Skóciai Edinburgban idén 20. évfordulóját ünneplő esemény keretében most is megválasztották Skócia leszebb macikóját, aki a 30 éves Londoni kismackó, Andrew lett.

Andrew, aki süket, azt szeretné ha a halló és süket medvék könnyebben komunikálhatnának egymással. Ennek érdekében a fesztivál részvevőinek rövid jelbeszéd “leckét” is felajánlott.

A hosszú hétvége pénteken egy üdvözlő fogadással indult a CC Blooms bárban, amihez egy piactér is kapcsolúdott a macis termékeket kínálóknak.

Szombat adta a legtöbb programot, kezdve a villás reggelivel, városnézéssel és medencepartival., majd az elmaradhatatlan macibulival a világ minden tájáról érkező medvékkel, bocsokkal és maci rajongókkal.

Az esemény csúcspontja minden évben a Mr. BearScots választás. Idén 7 csodás medvebocs, maci és papamaci szált versenybe a 2019-es év legszabb Skót maci címért.

Az esemény végén a jelenlévők 750.000 Ft-nak megfelelő öszzeget gyűjtöttek össze egy helyi ifjúségi meleg szervezet támogatására. A szervezők pedig biztosítottak mindenkit hogy 2020-ban is lesz BearScotts Fesztivál!

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?