Peter Dovak a nyunyi, és izmos maci

Élt egy srác valahol az Egyesült államok egyik kisvárosában, Péternek hívták. Tizenévesen ahogy a legtöbb gyerek vézna volt, ám ő ekkor azt mondta

ami sok az sok, elég volt

és elhatározta, ő bizony nagydarab férfi akar lenni.

A tőrténet 14 éve kezdődött. 17 évesen határozta el hogy nagyobb akar lenni. Álmaiban kóros kövérségre törekedett, de ez persze csak hosszútávú cél lehetett, rövidtávon mégis mindent megtett hogy legalább egy kis pocakra mihamarabb szerttegyen. Péter identitásának részévé vált az évek sokorán a tömegnövelés, és a nagyobb test elérése.

Nem tudta hogy csinálja, csak annyit tett, hogy mindig többet evet mint ami szükséges volt. Ez nem volt elég. Továbbra sem gyarapodott úgy ahogy szerette volna, így még gyakrabban ült asztalhoz.

A következő jelentősebb lépést az egyetem hozta meg. Itt jutott el Peter először egy igaz konditerembe, így lehetősége volt súlytemelni és ezzel még többet enni.

Egy évvel később barátja is csatlakozott hozzá, és végre úgy érezte, sikereket ért el a tömegnövelésben is. Alkata immár nem volt

nevetségesen kicsi

– ahogy mondta. A sikerek önbizalmat adtak számára, hogy még keményebben dolgozzon az áhított nagyobb test eléréséhez.

Ebben az évben Peter 77 kilóról 114 kilóra hízott. Majd az egyetem elvégzésével nehezebb időszak következett számára, így akárhogy is szerette volna 2008 és 2010 között nem tudta a súlyát tartani, fogyásnak indult. 95kg körül stagnált.

2011 elején végül magánéleti problémái rendeződtek, és végre ismét volt lehetősége a gyarapodásra koncentrálni. Február és május között ismét elérte a korábbi súlyát – 115kg -, és innen már nem volt megállás.

Év végére meghaladta a 130kg-ot, három hónapra rá pedig a 140kg-ot is.

Kövérnek lenni

A hírtelen súlygyarapodás megviselte lelkileg, de anyagilag is. Ekkora változást nehéz a ruhatár állandó lecserélésével követni. A fizikai munkavégzés mind nehezebbé vált, emelett a kövérek társadalmi megbecsülésének hiánya is érezettete negatív hatását. Ez mind azt éreztette benne hogy az út amire lépett elképesztően nehéz, minden szempontból.

Életében először úgy érezte teste változása több problémát okoz mint örömet. Ezért Peter szünetet tartott a következő két évben. Az hogy elveszítheti a megszerzett súlyt nagy lelki nyomást okozott számára, így akaratlanul is, de az edgyzésekkel mindinkább az izomnövelésre fókuszált.

Ducibol izmos maci

2014-ben már a tömegnövelés a zsír izommá formálását jelentette. A duci test elérése titkon továbbra is vágyként lebeg előtte, de most a minél több izom felszedése a cél.

Ebben az évben ismerkedett meg a “Noodles and Beef” (Dylan Hafertepen) néven ismert testépítővel, aki szilikon beültetésre ösztönözte. Dylan Hafertepen baráti körére jellemző természetellenesesen nagy izmok és nemi szervek Petert is megidézték.

2017 Novemberében Peter Dovak tragikus hirtelenséggel elhunyt, szilícium injekció okozta embóliában.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?