Noodles and Beef

Az internet egyik legismertebb meleg pasija, aki internetes naplóját több mint 10 éve rendszeresen frissíti képekkel és videókkal. A macilesbe azért került mert az évek folyamán egy igaz férfivé cseperedett, kigyúrta magát és barátai mindig nagyon férfiasak (már-már természetellenesen is).

Maci rajongóból izmos maci

Dylan mindig is vonzódott a nagydarabb érett mackókhoz, több korábbi barátja is a Papamacik táborából került ki, ám ő maga legfeljebb a maci rajongók táborát gazdagította.

Igazi nyunyóként 2006-ban mindössze 63 kilósan határozta el, hogy izmos bikává formálja magát. Ezt nem bízta a véletlenre. Minden reggel egy szuperturmixot ivott (acai, fehérjepór, kreatin, glutamin, BCAA, lenmagolaj, mandula, dió, spenót, spirulina, áfonya). Minden ételt kiegészíttett valamilyen tömegnövelővel, hogy elegendő kalóriát és fehérjet vigyen a szervezetébe. Ennek eredményeként 2013-ra közel megkétszerezte korábbi testtömegét, és 120 kilót nyomott.

Jelenleg 30 éves és három másik pasival él együtt. Dylan (azaz Dylan Hafertepen) a Mester, a többiek a “kölykök” (Pups).

Dylan férje Daniel Hafertepen, vele 2013-ban ismerkedtek meg, majd 2014-ben hivatalosan is összeházasodtak. Master Dylan emellett további “szolgákat” tart háremében.

A hárem

Danien Balderas (Daniel Hafertepen), Dylan hivatalosan is bejegyzett férje. Mexikóban született, vérbeli tömegnövelő, izmos maci.

Jack Chapman (Heathcliff Hafertepen), 28 éves ausztrál származású mackó. Testépítéssel Dylan hatására kezdett el foglalkozni.

És végül a hárem harmadik tagja Alpha (Chuck Osborn), aki a Papamaci a családban.

A “család” minden tagját szerződés köti Dylanhez, mely többek között kimondja hogy a Mester alá tartoznak, ő kezeli jövedelmüket és az engedélye nélkül nem ismerkedhetnek. Szexuális kapcsolatot – csak a Mester előzetes beleegyezésével – létesítenek.

Noodles and Beef, azaz Dylan naploját a noodlesandbeef.com oldalon találod, de követheted őt a közösségi oldalakon is.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?