Jack és Dylan Hafertepen

Az ausztrál származású Jack Chapman (Heathcliff Hafertepen) szomorú halála az Egyesült Államok béli Seattle-ben nemzetközi hírré vált miután a 28 éves meleg maci hirtelen halálát övező zavaros körülményekről a The Stranger számolt be.

Az ügy iránti érdeklődés akkor erősödött meg, amikor Chapman egykori partnere Dylan Hafertepen, az ausztrál nemzeti televízióban volt látható a halott fiú édesanyjának érzelmi kitöréseivel.

Jack anyja, Linda Chapman, Dylan Hafertepen-t hibáztatja, aki arra ösztönözte fiát, hogy szilikonnal injekciózza herezacskóit, ami embóliát okozva megölte az egykori szociális munkást fiát.

Linda Chapman, valamint Jack barátjai is azt állítják, hogy Dylan Hafertepen érzelmileg zsarolta Chapman-t. Fia szerződést írt alá Hafertepen-lel, mely garantálta mesterének, hogy teljes mértékben irányítja őt, mentálisan és fizikálisan egyaránt. Fia köteles volt viselni a Hafertepen vezetéknevet, fizetéséről lemondott Dylan javára, láncot kellett hordania a nyakán, és meg kellett szakítanija minden kapcsolatot azokkal akik nem tartoztak a Mester (Dylan) köréhez.

A páros kapcsolata hullámzó volt, Jack már többször is elhagyta Dylan Hafertepen-t és háremét a 2018 októberében bekövetkezett halálát megelőzően.

Három héttel halála előtt Jack Chapman egyeztetve Dylan Hafertepennel, megváltoztatta végrendeletét úgy, hogy az idősebb férfi legyen az egyetlen kedvezményezett. Ez azt jelenti, hogy Dylan Hafertepen most 200 ezer ausztrál dollárt örökölt korábbi szeretőjétől.

De ki is Dylan Hafertepen?

A közelmúltig Dylan Hafertepen aktív tagja volt a közösségi médiának. Nyílvánosan dokumentálta meleg közösségi létét és közös életét a “kölykei”-vel (Pup) Noodles and Beef néven.

Az egykori “kölyök” Jack Chapman tragikus halála óta megpróbálta törölni online jelenlétét.

2012-ben azonban a Huffington Postban szerepelt a Body Dysmorphic Disorder (BDD) élményével kapcsolatban. A BDD súlyos pszichiátriai rendellenesség, amely az ebben szenvedőknél a saját testképének torzított érzetét kelti.

Annak ellenére, hogy megvitatja a rendellenesség kezelését 2012-ben, 2013-ban már nyilatkozataival a testépítés és tömegnövelés életmódját hirdeti.

Amikor Jack Chapmanval 2012-ben találkozott, Dylan Hafertepen-nek már több más alázatos partnere is volt, köztük törvényes férje a vendéglátós és személyi edző Daniel Hafertepen. Ugyanakkor Dylan elmondta, a Body Dysmorphia megnehezítette számára hogy higgyen abban, mások képesek szexuálisan kívánatosnak találni őt.

Sokan azzal vádolják Dylan Hafertepen-t, hogy manipulálja barátait és szeretőit a saját szexuális kielégülésében kockázatos gyakorlatokon való részvételre, Jack Chapman úgynevezett “Mesterének” képe egy olyan ember, akinél jól dokumentált a küzdelem a békéért saját teste elfogadásáért.

Dylan esetleges szerepét, illetve felellőségét Jack halálában a rendőrség orvosszakértők bevonásával vizsgálja.

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?