Jorge Ballantines a PITBULL-on

Február 25-én pénteken ismét macibuli lesz Bécsben. A PITBULL Ausztria első számú, és egyetlen havi rendszerességgel megrendezésre kerülő bulija az erősebb testalkatú és szőrös pasik számára. Az első macibulit 2009 októberében tartották, azóta ugyan a helyszín változott, de a stílus (zenében techno) nem. Ez a buli azonban rendhagyónak ígérkezik, most ugyanis „csupa tesztoszteron” címmel a 26 éves spanyol Jorge Ballantines pornószínész kápráztatja el előadásával a publikumot.

Jorge Ballantines a 2007-ben kezdődött karrierje óta már megfordult a jelentősebb európai stúdiónál, készített filmeket a Butch Dixon, Berlin Male a UK Naked Men, a Francia Citebeur az Alpha Male Media és a Kristen Bjorn stúdiók számára is. 

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

12 hozzászólás

  1. Nem szokásom kép alapján ítélni de meg döbbentem az hogy nem élünk túl egészségesen hát igen de talán nem azért mert lusták vagyunk bár van ilyen is így igaz.

  2. Ez nem közösség mert az elit már aki annak képzeli magát nem ereszkedik le a pórnép közé én ezért nem megyek egy meg mozdulásra sem mert nem bírom ezt a hajtüdőbálást. A Pasi meg hát ha 27 tényleg akkor valamit nagyon el szúrt vagy be szúrt mert kinéz vagy 35-nek.

  3. Ő izmos medve….nem kéne a bear kifejezést kisajátítani a kövérekre, mert nem szinoníma, max. itthon, mert ugye mennyivel jobban hangzik az, h ‘macis’ annál, hogy hájas/dagadt.

Vélemény, hozzászólás?