BearShake

Május 28-án szombaton egy igazi jó kis három részes program várja a macikat és barátaikat.

Az est a Magnum szaunában kezdődik a Bear Steam eseménnyel este 19 órakor, egy pazar pizza büfével, hogy meglegyen az energia az éjszakához. 20 órakor újra színpadra lép az egyik legszexibb magyar “bocs”.

10 órakor a Bear Shake (bearshake.com) kezdődik. Ez egy új buli srácoknak, pasiknak, férfiaknak. Ha már régen vágysz egy olyan helyre, ahol nem kell 20 évesnek lenni, a legújabb divat szerint öltözködni, akkor jó helyen leszel. Kellemes house zene Dj Bruin és Dj Perfectotó tolmácsolásában, barátságos italárak, és nem lesz se belépő, se kötelező fogyasztás. A buli a Kazán Klubban lessz (Ó utca 51), egy köpésre az Oktogontól.

És ha még nem leszel fáradt, akkor térj vissza a Magnum szaunába, ahol a Bear Cave lesz található. A bulikarszalagoddal kevés pénzért bejutsz és felfedezheted a város egyik legjobb meleg buliját, a Magnum After-t vasárnap reggel.

Úgy hogy nincs más hátra, mint megjegyezd a dátumot: Május 28. szombat: egy nap, amikor a város a maciké!

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?