Barcelona

Néhány év elteltével ismét Barcelonában töltöttük a nyári vakációnk egy részét, és ismét ellátogattunk a Barcelónai Gay Beach-re, vagyis a meleg partra.

Barcelonában nem kell külön keresni meleg negyedeket, a város ugyanis melegbarát, bármerre is megyünk találkozunk melegekkel, meleg párokkal, és a vendéglátóhelyek is nyitottak a kérdésben.

Ennek ellenére vannak kimondottan melegek számára “kijelölt” területek mint a “BeGay” strand is.

A BeGay a város északi szélén fekszik, és jóideje nem fejlesztették, annak ellenére hogy a környék fejlesztés alatt áll, a napágyak évtizedesnek tűnnek, a staff pedig kimondottan bunkó, és szívesen lenyulja a bórravalóját akkor is ha nem adsz neki.

Az árak megegyeznek a belvárosi helyek áraival. A mellékhelyiségben még napközben is nyíltan vadásznak, de a strand részére ez nem volt jellemző.

Meleg Macik

Barcelona és környéke hemzseg a meleg maciktól. A BeGay arrogáns kifutófiúja után kellemes meglepetés volt a Beacon Bár, ami a helyi meleg maci hely. Ide egy szombati napon érkeztünk, de este 11 előtt nem sokan voltak, utána viszont tele volt. Fura módon hajnali 3-kor bezártak.

A Beacon Barcelona meleg “negyedében” van, körülötte számos egyéb bárral, klubbal. Szemben pedig egy meleg szaunával. 

Másnap utunk a közeli Sitges-be vezetett, amit sokan Európa maci fővárosának is neveznek, nem véletlenül…

WOOFdate

Társkereső meleg maciknak és kedvelőiknek

Böngéssz több ezer meleg magyar maci és medvebocs között. Események, bulik és új barátok várnak téged Magyarország legnagyobb meleg macis társkeresőjén. Csatlakozz hozzánk a woofdate.hu oldalon!

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?