Barcelona

Néhány év elteltével ismét Barcelonában töltöttük a nyári vakációnk egy részét, és ismét ellátogattunk a Barcelónai Gay Beach-re, vagyis a meleg partra.

Barcelonában nem kell külön keresni meleg negyedeket, a város ugyanis melegbarát, bármerre is megyünk találkozunk melegekkel, meleg párokkal, és a vendéglátóhelyek is nyitottak a kérdésben.

Ennek ellenére vannak kimondottan melegek számára “kijelölt” területek mint a “BeGay” strand is.

A BeGay a város északi szélén fekszik, és jóideje nem fejlesztették, annak ellenére hogy a környék fejlesztés alatt áll, a napágyak évtizedesnek tűnnek, a staff pedig kimondottan bunkó, és szívesen lenyulja a bórravalóját akkor is ha nem adsz neki.

Az árak megegyeznek a belvárosi helyek áraival. A mellékhelyiségben még napközben is nyíltan vadásznak, de a strand részére ez nem volt jellemző.

Meleg Macik

Barcelona és környéke hemzseg a meleg maciktól. A BeGay arrogáns kifutófiúja után kellemes meglepetés volt a Beacon Bár, ami a helyi meleg maci hely. Ide egy szombati napon érkeztünk, de este 11 előtt nem sokan voltak, utána viszont tele volt. Fura módon hajnali 3-kor bezártak.

A Beacon Barcelona meleg “negyedében” van, körülötte számos egyéb bárral, klubbal. Szemben pedig egy meleg szaunával. 

Másnap utunk a közeli Sitges-be vezetett, amit sokan Európa maci fővárosának is neveznek, nem véletlenül…

WOOFdate

WOOFSKN | Maci Viselet

Medve ruházat, macis cuccok! Egyedi, máshol nem kapható macis pólók, trikók, pulóverek, uszónadrágok és sapkák. Divatos kiegészítők maciktól maciknak kizárólag a woofskn.com oldalon.

Legyél az első aki hozzászól

Vélemény, hozzászólás?